Wednesday, March 3, 2010

i'm shin.. i'm inesen.. i'm sweet like lolipop~


hahaha poyo jer tajuk entri ni kan... ngee... entri ni shin tujukan khas utk Mohd Shamsul Bahari ngan Terry Tinker Berry... agagagaga~

korang nak tau tak... shin skrg tgh dok ngelamun... berangan berangan... jatuh cinta kat handphone Lolipop dari LG... ngee... sangatlah comel mcm aiman ngan syuk... hahaha... kaler dia merembes, hyper 'girang' mcm adam... siap ada lampu lampu mood.. hmm moody mcm shin, hmm shin rasa berkenan sangat... sangat MOLEK~


taraaaaaaaaaaaaaaaa~


comel kannn display menu dia...

memandangkan hp shin agak problem... kebetulan bateri dia poblem, charger dia poblem.. so mcm dah set kat my mind.. mcm nak kena ada hp baru hehehe.. gatai la sebenarnya kan... walau bagaimanapun.. sehingga ke hari ini.. shin masa mampu mengawal napsu keinginan shin tu.. huhu... sayang wooo.. harga pasaran Rm900++ camtu ar.. so byk kali nak kena pk... huhu

dan lantas... shin dok usha Mohd Shamsul Bahari hadiahkan shin Lolipop ni sempena besday shin yg akan datang ni hehehe.. tp jawapan dia agak meragukan... PELISSSSSSSSSSSSSSSS katanya.. mungkin dia nak bagi SE SATIO kot.. dia rasa terganggu ngan harga Lolipop yg x kena ngan gaya hidup dia hahaha... then dia asyik suggestkan shin dapatkan SE Satio... hello... nak dapatkan Lolipop pun gigil gigil kan...

Terry Tingker Berry nampak nya sama mcm shin.. teruja ngan kecomelan Lolipop.. shin rasa tergugat kalo awal awal dia dah beli dulu... ngee.. aishhhh... x aci la kalo dia dah ada.. sob sob...

aritu encik arel pun mcm x berkenan jer shin nak beli hp baru... dia suh simpan duit... UNTUK JALAN JALAN.. bukan dia suh simpan duit untuk hari tua ker apa ek.. aishh.. yer ler tu.. nak teman dia habiskan duit shoping kat Singapore agaknya hehehe... alhamdulillah shin bukan kaki shoping (x mcm Mohd Shamsul Bahari)

so kengkawan... korang pernah ker guna hp jenama LG ni?? bagus ker ek hp keluargan LG ni... atau korang ada guna hp Lolipop ni?? share share la pendapat ek... kot kot ada aura negative ker.. leh gak jadikan panduan hidup huhu


suka kaler pink.. namper hyper 'girang' ngee~

Vibrant color variation
Vibrant color variations with the choice of pink, blue and dark grey. LG Lollipop is the most eye-catching accessory in your party.

Super slim
Super Slim folded design with wide screen, LG GD580 Lollipop offers a perfect touch of feel.

Wide angle self-portrait camera
With distinctive photo frame and special effect function, the wide angle self-portrait camera makes shooting more interesting.

ntah la.. xde plan nak beli lagi.. baru berangan angan... hmm dah leh wat solat hajat.. mintah hati Mohd Shamsul Bahari terbukak nak hadiakan sempena besday shin hehehe


shin sweet macam Lolipop x?? (muntah!) ngee~

sekian ek~

m(^0^)m

*i'm shin.. i'm inesen


13 comments:

pakcik said...

Get a banana phone.. since you like bananas.. lollipops will attract more ants. hmmMMmmMm..

nisa said...

seyesly hp 2 kiut la. comel2 gitue.. encek shamsul bahari, kasi la hp lolipop 2 kt shinn.. hehehe

HANS XY... said...

hp lollipop mmg cool and great..nice for you...moga2 dpt beli ngan cepat..

Terry Verry Berry. said...

kan shin kan..
comel kan Lollipop LG nih..
Gay and Emo macam kitorang kann..ngee. sesuai banget!

Tu la shin nieh, orang nak belanja takmo.. :-< .welks! (•_•')

Tadi Terry tinker Berry ada tanya kawan Chinese Terry yang dah pernah guna LG Lollipop ni, dia kata, memang shempoi, tapi dah ada LG lollipop yang lagi baru,, (katanya la) ..sooo..ermmm~ NAKKKK~!!!

Lagipun kan shin kan...
LG phone kan unique~ ada LCD screen kat depan tu, lagi2 model macam phone budak2 Japanese guna, lagi la Terry nak~ (dah la Terry ni muka Japanese skit kat.. ngee~

Watashi Kawaii-Desu Ne ♥~!! Are' Kimi Kawaii & hansomu desu ka?

P/S : hehe.. hmm..sedapnya tengok lollipop tu yng shin hisap... rasa cam can hisap jer lollipop yng lain.. gituhh.. hehehe.. ;)

AzAz said...

klu cam2, Terry jer lah yg blikan utk Shin, lagi molek... nnti leh Shin byr dgn body Opss..

sy pengguna SE tegar... x taw psl LG ni, dolo jer prnh pki chocolate, pas 2 x click jual lah bli SE...

lanz_evo7 said...

aslm..shin
erm,nmpk nye tahap gaban shin da xdpt kawal lagi..da teruja sngt nk mendapatkn hp lolipop tu yer.kalo aku da g beli hp tu,walaupun pd org lain x best sngt..he3

nokia 'N' series tetap pilihan ku...ahak3

i'm shin... i'm inesen said...

pakcik : ada der hp pisang?? aiyakkk

nisa : kannn.. cuba nisa pi kodai.. godeh godeh.. lagi teruja.. sgt comel bila dah godeh... yg pakai hp tu pun nanti rasa mcm comel jer hahaha

hans : kan kan... arghhh makin teruja

terry tinker berry : yg baru camera dia ada flash ker???

azaz : ouh penah guna cekelat ek... best x??

lanz : hik hik.. yer ler.. bila nak cari hp kaler puteh plak?? baru la ngam ngan Olympic ko tu huhu

sYukCurZ said...

owh.. all in one Aiman+syuk+Adam=Lolipop LG

i'm shin... i'm inesen said...

syuk : kena lagi sorang.. cukupkan 4... huhu.. ouh.. adam & adam ngee~

saya bukan kaki shopping said...

shin : terry da offer tu. amik je le. kekwat~

terry : lampu² kt depan tu OLED la, bkn LCD.

da try ke function2 dia sume? seronok ke? tp klu da suke sgt tu, mesti x kisah kan? hehe.. bli la shin. kumpul duit dr skang. aritu kata nk swipe ngn kad plastik tu?

i'm shin... i'm inesen said...

saya bukan kaki shoping aka Mohd Shamsul Bahari : hmmm penyamaran kamu telah di ketahui... ngee.. oh nnt buat kad plastik tu mcm tabung.. masukkan duit bebanyak pastu swipe ek.. btw.. Lolipop tu mmg la xleh menandingi nokia x6 kamu tu... sob sob~

Anonymous said...

hahahah. then bli la SE satio tu. lg hebat dr X6. btw, SE ada kuar fon baru. tp x masuk mesia lg. lg hebat. HD. nama dia SE vivaz. try check kt internet.

i'm shin... i'm inesen said...

tanpa nama : hmm mcm Mohd Shamsul Bahari jer ni.. apa apa jer la... hmm mesti mahal ler.. aiyoo.. x agak agak...