Thursday, April 29, 2010

apa cerita ari ni??

KUALA LUMPUR - Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) menutup 81 laman web yang didapati mengandungi unsur lucah seperti menawarkan video aksi lucah dan perkongsian cerita lucah dengan teman berbual : patut la malam tadi shin xleh nak bukak laman web yg ada tube tube tu... x bole bole.. terus hilang mood.. x jadi sangap.. tido terus~

KUALA LUMPUR - Perbalahan yang berlarutan sejak sekian lama antara dua jiran mengenai masalah sampah sampai ke kemuncaknya apabila seorang daripada mereka mati dibelasah dengan batang besi dan kayu besbol di Blok 75 Pangsapuri Sri Sentul, Bandar Baru Sentul di sini semalam : x kira apa bangsa la kan.. mmg x best kalo berjiran ngan jiran yg ntah apa apa.. better pindah la.. x pasal pasal karang.. ramai rakyat malaysia yg berbunuh sesama jiran~

BRUSSELS - Seorang lelaki, Oliver Vandevalle yang mengirim sepucuk surat di dalam sebuah botol di laut lebih 30 tahun lalu akhirnya menemuinya semula selepas seorang pengguna rangkaian sosial Facebook menjumpainya, lapor sebuah akhbar semalam : wahhhh nnt nak wat gak la.. nak letak surat dalam botol, no tepon, alamat peribadi.. kot kot nnt bertemu jodoh huhu *nanges

KUALA LUMPUR - Gerabak khas wanita KTM Komuter yang mula diperkenalkan hari ini, merupakan inisiatif Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) dalam memberi keselesaan dan jaminan keselamatan kepada golongan itu daripada risiko gangguan seksual : then lepas ni ada ker koc utk penumpang lelaki jer?? takpon koc khas utk warga tua?? perghh mesti sesak mana nak menunggu tren, pasal memasing kena bebaris ikut jantina, umo.. ntah apa apa

p/s : sayu tengok gambo arwah ni lelama~


Arwah AminulRashid Amzah

sekian~


m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Pakcik said...

There will be special coaches for "plu's" also, so that normal people won't harass them...

Muaaahahahahaaahahaaaa..

H@n$ Xy said...

opss..sian kat shin takleh tgk tube2 tuh..ha3...sabo ek..thn2..like this~~

@reltzsensei said...

cian ek kt dak tu ( pic bwh tu )..sape nme die..aminulrashid ek?tp salah sape sbnrnyer?polis?dak tu?ntahla...

i'm shin... i'm inesen said...

pakcik : ntah.. x yah wat pun xper.. kat mana mana sbnrnya x selamat.. sesama jantina pon lom tentu selamat

hans : *nanges

@arel : x pasti... kesian umo 15 tawun.. cute lak tu.. *nanges

AkU said...

merenyam..hehehe...~

ikanbilis said...

*nanges tengok budak tu


haih...


*HUGS*

i'm shin... i'm inesen said...

aku : merenyam??

ikanbilis : tu ar.. cian dia