Saturday, April 24, 2010

hepi besday budak kerek


hari ni merupakan hari lahir anak sedara shin yg paling kecit sekali.. Adam Ashraf, besday dak ni yg pertama.. dah setahun daa dia hidup kat dunia yg fana ini.. ececeh.. kul 12 lebih, shin ngan parent sama kakak shin dok drive pergi umah abang shin kat KulaiJaya..

budak kecik ni sangat kerek, pasal asyik nak nanges jer, pastu dia xmo ngan orang len kecuali mak ngan ayah dia jer huhu... tp kalo tengok muka dak kecik ni memang nampak sangat muka kerek dia.. mencik~

acik shin tengah muflis skrg ni... tahap paras paras jer duit utk cukup bulan.. so x dapat la nak belikan hadiah best best.. lagipon adam baru je umo setahun, lom pandai demand, tau nak maen jer.. so acik belikan la teddy bear ni ek.. huhu jangan nanges sebab takut udah ler huhu.. kalo xmo.. bagi balik kat acik agagaga~


beli last minute, x bungkus pun huhu


ayah dak kecik ni beli kek kat kedai mana ntah huhu... harga dekat Rm200 untuk 2 kg, cehhh mahal bebeno.. baik beli kat secret recipe huhu.. lagi ada pekdah.. sedap pun yer~


majlis patut berlangsung jam 3 petang.. tp sebab dak kecik kerek ni tido, majlis pun lewat dekat 20 minit.. tu pun jenuh nak mujuk dak kecik ni benti nanges.. mungkin dia rasa pelik ramai orang, pastu mamai mamai baru bangun tido huhu


dekat kul 3.30 petang, baru la dak kecik ni ada mood skit..


tengok la muka kerek dia.. cisss!


mmuahhh~


tetiba ada drama... ada dua org budak kecik dok nanges pasal depa nak tiup lilin gak.. nak potong kek gak.. nak feeling feeling sambut besday dia... huhu x paham... org len punya besday.. dia pun nak interframe.. gasak~

si adam lak.. asyik nak meradang.. dia nak cincang cincang kek tu hehehe.. bila org amik pisau kek, mulalah dia nanges... isk isk.. kena sawan nanges agaknya dak ni..


ni la abang shin yg no 5, beza 2 tahun ngan shin


wahhhh meriah baju~


x bersedia lagi nak pregnant.. opocot~


dak kecik kerek ngan tok nek dia...


mekaceh kat cik Niza ngan kengkawan dia.. dari jauh sudi datang... hmmm tp yg shin menyampah.. masa cik Niza and the geng sampai.. babah ngan mak bukan main senyum senyum... cehhh.. senyum ada makna... kakak shin pun sama.. org org kat situ pun sama... mentang mentang.. ni 1st time shin bawak kawan pompuan.. depa pk ntah apa apa.. ni bukan awek awek shin laaaaaaaaaaaa.. ngada tul senyuman diaorg tu..

p/s : teringat kat Nana huhu.. dah jadi wife org pon~


kepada dak kecik kerek ni... semoga sihat sihat.. jangan nanges nanges.. chomel chomel slalu ek.. panjang umor sampai jadi anak yg soleh... berjasa untuk agama, keluarga, bangsa dan negara. AMIN.. walaupun dak kecik kerek sangat sangat.. tp acik shin sayangggggggg dia~ mmuah mmuahh!

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Frodo Baggins said...

hahahhaha bday budak pown ada "drama". wakakakakka. ok arr tuh senyum simpul mak abah lu. signal nak ada menantu. cepatt arr shin lu cari satu. woohaaaaa!


>>____<<

H@n$ Xy said...

shin..eh2 silap2 acik shin...tlg bisik ek kat tinge adam tuh...hepi birthday kat dier

i'm shin... i'm inesen said...

frodo : jom kita kawen

hans : han bisik dulu kat telinga shin.. nnt shin bisik kat adam.. bisik bebisik ek

Mie said...

mahal punye kek..nasib baik meriah ngan buah strawbery

AkU said...

Happy Blated Burfday gak tuk dak kecik tuh..hehehe..^^

ble shin nak pregnant nih..ops..hehehe.....
>.<

oRKeD uNGu said...

kek tu nmpk sedapppp~~
ade peach ngn starawberi tepi3 die..
padanlah smpi rm200 harga die..
shin oked pon nk hadiah teddy blh?
hehehe

i'm shin... i'm inesen said...

mie : x dapat nak rasa sgt.. sbb bz amik gambo.. *nanges

aku : amboihh... xde sapa nak pregnant kan shin agaagagaga

Orked : nak teddy?? amboi.. meh shin bawak pi kedai dia.. huhu pilihlah... nnt shin amikkan.. tp jgn lupa bayo tau huhu