Tuesday, July 13, 2010

selamat datang bulan Sya'ban

(─‿‿─)

heyo.. hye kengkawan.. korang watpe tu?? haa ni shin dok golek golek atas katil.. sambil menikmati bunyik hujan turun.. bukak tingkap leluas... sejukk sgt.. hmm nak pelokk!!!! ngee.. *iklan gatai jap

korang nak tau?? haaaa mesti ramai yg x tau dan ramai gak yg x amik tau huhu... hari ni kita dah masuk bulan Sya'ban.... woaaaa... 1 Sya'ban ek... pastu kita ada dekat 4 minggu lagi sebelum nak masuk bulan Ramadhan... kejap je tu kan.. pejam celik pejam celik.. dah sampai daaa.. seronok seronok~

cuma ada yg x seronoknya.. plan nak pi Kelantan x jadi... masa bulan 4 aritu, parent shin ada cakap nak pi Kelantan.. so shin dah berangan nak pi beli jubah kat depan masjid Kota Bahru tu... area2 pasar Siti Khadijah... ingat nak beli selai dua.. nak buat solat terawih nnt.. tp nampaknya... xde rejeki ler.. (╥_╥)

hujung bulan ni plan, department tempat keje shin nak pi jenjalan kat Melaka.. apa ntah theme part tu ek.. shin lupa.. Wonderland ker haper.. x ingat... memula xmo ikot.. tp sebab bos kecik dah bagitau, sesapa yg x pegi.. duit yg company bagi tu burn.. x dpt.. so better pegi kan... even x ikhlas huhu...

so orang melaka... jumpa anda di sana~ huhu

sekian ek

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

5 comments:

ketingting said...

yeay! bulan syaaban pastu ramadhan pastu syawal! haha! dari bulan bulan yang lepas dah tunggu. akhirnya.. phuhhhh! shin cepat cepat cepat ganti puasa >_<

Fauzzan Helmy Anuar said...

Ahlan wasahlan ya Sharu-Sya'ban... Ramadhan yang dirindui, Syawal yang dinanti... =)

i'm shin... i'm inesen said...

ketingting : eloooooo.. puasa penuh k

i'm shin... i'm inesen said...

fauzzan : sama ar... huhu x sbr

wa-budak-baik said...

bleh tmbh amal byk2..