Monday, September 20, 2010

dah tiba masanya


haaa comel x beg coins shin ni.. ngee.. haaa.. skrg ni kalo jumpa seposen kat umah ni pun shin kutip tau.. ngee.. kalo syiling ni dikumpul byk byk leh gak membantu.. almaklum ler.. duit dah banyak pakai masa raya..x buat apa pun.. guna utk minyak kete ngan tol jer.. tu pun dah rasa hazab.. shin ckp aritu.. shin xde prepare duit raya byk byk... xde beli baju raya... tahun ni pun xde open house.. tp still rasa sengkek ngee~

masa nak raya aritu... banyak kuar duit utk kete.. then keEgoan shin tu pun poblem.. ni kena jimat cermat.. shin dah aim.. nak ganti tayar kete... asyik pancit jer.. shin kalo bole xmo tensen tensen pasal duit.. mana yg penting di dulukan.. tp tengah berangan nak beli butang baju melayu haahaha.. aritu pi Batu Pahat.. leh plak berkenal.. seketul jer dah Rm15... adoii.. ada lagik lawa.. Rm20 seketul.. aishhh rugi la.. aritu byk beraya.. tp x dpt duit raya.. kalo x... mesti shin dah dpt beli butang.. beli tayar.. kan kan~

haaa arini tiba masanya naik keje semula.. adehhh... boring boring.. cepat la ari Jumaat.. x sabar nak cuti lagik... otak pon lom leh berfikir ngan cekap... dah dkt 2 minggu tinggalkan keje.. so.. masih lagi mood cuti.. mood raya... ngee~

haaa la ni.. dah tiba masanya gak org dok sibuk bikin puasa enam.. haaa... korang dah bikin?? ha?? ada yg dah abis?? hebat hebat... sementara nak nunggu gaji akan datang ni.. haaa alang alang sengkek.. meh ler beramai ramai wat puasa enam ek.. dapat gak pahala kan kan...

bagus tau puasa enam ni... kalo puasa Ramadhan kita tu x sempurna.. ada cacat cela.. puasa enam ni la buat top up.. jadi penyelamat.. so.. meh la wat sesama ek..

oklah.. nak cari mood bekerja ni.. jumpa lagi ek... daa~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Fauzzan Helmy Anuar said...

Uik?
Datang Batu Pahat ke...
Tak cakap pun...
Huhuhuhuhuhu
Ni mesti gi tengok dekat BP walk kan?
Huhuhuhuhu

Selamat menabung ye.
Untuk Shin terimalah lagu puasa dan raya dari Senario
Hehehehehe

Selamat berpuass enam jugak
Ahad nanti kite raya lagi eh

Ahmad Fauzi Aryaan said...

yeszaa..kdg2 duit yg kecik2 ni la time nk pakai dia nye amat lah perlu..so kne kutip 2 shin..

puasa 6???sok kot nk stat..ari ni 1st day nk keja so lampi la pale otak ni jap..

neway slamat pose 6 la yokk...

i'm shin... i'm inesen said...

fauzzan helmy anuar : ngee.. nnt nak dtg BP lagi.. naper? org BP ek?? shin x ingat la.. squine one ek? ntah camne ntah ejaan dia..

i'm shin... i'm inesen said...

ahmad fauzy aryaan : ngee.. sama la.. bosan tul 1st day keje lepas becuti pjg ngee~

Fauzzan Helmy Anuar said...

Square One, owh... tau2
Bile nak mai?

i'm shin... i'm inesen said...

fauzzan : square one ek.. nnt la.. akan pegi lagi..