Sunday, October 24, 2010

acara hari minggu - driver yg gojes


lamanya shin tak bersiaran ek.. korang rindu x?? adoii sapa la shin kannn sampai korang nak rindu rindu.. makan tak kenyang.. mandi tak basah.. buat benda menyeronokkan tak klimaks.. ececeh.. xper la.. xde hal kalo xde orang rindu... sblm sblm ni pun shin stready jer... ngee~

shin dah start men tennis balik... dkt dua bulan lebih x maen.. bulan puasa.. bulan raya.. so.. xde la bersenam.. asyik golek golek.. pastu wat senaman tangan.. balik balik itu jer.. ni plan bulan 4 @ 5 tahun depan nak mandi manda kat laut.. nak kena tayang badan lagik.. huhu.. so kena la bersenam.. atleast badan tu rasa berisik skit.. kan kan..

agaknya sbb dah lama x maen.. badan ni rasa sakit sakit.. lelebih lagi kat kaki, betis ngan montot huhu nak duduk pun rasa sengal sengal jer.. ada sesapa leh tolong urutkan tak?? hik hik

2 ari cuti ni shin banyak jadi driver ler gamaknya huhu... lenguh kaki ni haa... tp xper.. shin jadi driver yg gojes ngee.. shin suka drive actually.. tp jangan la kat tempat jem.. pastu org kat dalam kete.. kena la tahan skit.. sbb ada masa shin suka keadaan yg senyap.. xde org bebual.. xde music.. kalo rasa nak dengar lagu.. shin suka layan radio Klasik.FM, xpun shin pasang cd lagu kak melah ker.. kejap nnt tukar cd lagu Alleycats... xpun tukar cd Sharifah Aini yg lama lama.. haa ada time dengar cd Keronchoh Kartina Dahari.. huhu.. shin mmg banned la radio Era ker.. Hot Fm ker.. bosan semua tu..

cuti cuti ni shin ada teman cik Niza pi jenjalan.. kitaorg pi masuk Singapore kejap masa ari sabtu tu.. pagi lagi cik Niza dah amik shin.. kul 7.30 pagi huhu gigih... lepas bekfes ( mak shin bikin bihun tomyam ) terus kitaorg gerak pi Singapore.. malang sungguh nasib kami aritu.. asyik berdepan ngan jem jer.. lenguh kaki ni berdiri... kejap jer shoping perfume kat Singapore.. kul 11 masuk.. kul 12 dah kuar... tp stuck kat jem dkt 2 jam lebih... haram hazabebah betui...

shin masuk Singapore pun pasal ada kengkawan kirim perfume.. then cik Niza plak mintak teman dia jenjalan.. then ada la nak wat something ( tp x jadi sbb dia dah penat ), sbb tu ar kitaorg kuar awal... haaa meh shin tepek gambo perfume yg kitaorg beli.. kot kot korang nak kirim shin belikan ker len kali..


jadi model segera.. dalam kete je pun jadi beb..


Dunhill Desire ( Red ) 100 ml = Rm140


Dunhill Desire ( Blue ) 100 ml = Rm140


Calvin Klein cKin2U 100ml = Rm140
Clavin Klein cKin2U 150 ml = Rm160


ni perfume feveret cik Niza..


JLo After Dark 50ml = Rm140
JLo After Dark 100 ml = Rm160
JLo After Dark 100ml = Rm140 ( Tester )

haaa.. perfume ni depend laa.. ada time tu murah.. sbb tokey kedai buat promosi ker.. ada time harga tu biasa biasa jer.. tp yg penting.. kalo beli kat luar.. xleh dpt harga baek punya.. leh save skit.. kalo shin pun suka beli yg tester.. xde kotak tp perfumenya still yg sama.. original..

sempat la shin jenjalan kat angsana lepas tu.. teman cik Niza membeli dan blah.. huhu punya la susah nak cari kasut sukan dia... nak maen netball punya pasal.. sanggup cari kasut yer.. tp x dpt gak yg berkenan..


jenuh melayan pompuan ni huhu

then shin teringin nak pi pasar karat kat segget.. shin paksa cik Niza teman shin.. sebelum tu kitaorg pi Larkin.. makan mcD.. sempat jumpa kawan.. encik Aedy.. dia nak balik Jertih.. masa tu dia dok tunggu bas kul 8.30 malam.. kitaorg pun teman la dia makan malam kat mcD tu huhu..

then shin call encik Dann Nolan.. lama x jumpa dia.. shin ajak pi pasar karat sekali.. sian lak.. dia baru balik kerja.. kena rushing pi area Kota Raya huhu... sekejap jer kat pasar karat.. lagipulak hujan.. cik Niza beli wallet pastu shin beli cd lagu sekeping.. terus blah.. encik Dann pun ada hal malam tu nak amek PC dia kat Danga City Mall..


cik Niza nak shoping raya ek??


wah banyak beli kueh raya ek!


cd Kartina Dahari.. duit xde.. shin beli satu saja laa

balik umah dekat kul 11 mlm.. pastu sian cik Niza kena drive sensorang huhu.. xper.. next time kuar lagi ek.. huhu xde la dia bosan sorang sorang kat umah...

arini plak shin jadi driver.. bawak mak ngan kakak shin pi umah abang abang shin yg kat Johor sama Kulai.. mak nak sgt jumpa menantu ngan cucu cucu dia... lama dorang x balik ( padahal baru seminggu lebih x jumpa ) ngee.. tp seronok la.. bila tengok mak shin.. kakak shin hepi hepi jer.. shin pun xkesah nak drive kan utk dorang..

la ni shin dok rehat2.. mengabiskan saki baki cuti yg ada.. korang xmo teman shin golek golek kat sini ker???

dah ek.. nak layan lagu keronchong ni.. jumpa lagi di lain siaran~


cintaku sewangi kasihmu.. eh ni bukan ayat utk cik niza tau!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

5 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

PERTANYAAN:

ehem ehem senaman tangan???

nk kne tayang ke body sume???

p/s: pas ni bole la oder ek...

i'm shin... i'm inesen said...

ahmad fauzi aryaan : buwekkkkkkk~

p/s : oder la 20 botol skali ek

Mie said...

Salam Shin....nk tanye skit...harga Dunhill Desire and CKin2U tu harga tetap ke atau harga tgh promosi..?

i'm shin... i'm inesen said...

mie : harga tetap... sblm ni Dunhill tu ada promosi lagi murah sedikit.. tp lepas datang lagi.. xde dah.. x semua Dunhill murah ek.. so shin tunjuk mana yg harga mampu di miliki.. cewahh

Anonymous said...

torebki skórzane
to kazar sklep internetowy , torebki online , torby damskie . torebki zamszowe , torebka kuferek ?