Friday, May 21, 2010

ada bulu ker xde bulu ek.. hmm


hye kengkawan... selamat hari Jumaat ek.. korang watpe tu?? sihat sihat hendakNYA ek.. arini x hujan plak kat tempat shin.. cuma pagi td jer gerimis.. sib baek x panas terik.. xde la shin stress (─‿‿─)

bila masuk jer hari Jumaat.. mcm dah automatik plak.. time hari ni la shin potong kuku, kemas2 bilik, gosok baju melayu dan yg best buang bulu bulu tempat syaitan syaitan dok bergayut.. huhu paham paham je la kat ner ek.. huhu

haaa entri ni bukan citer pasal bulu apa... xde lucahnya.. huhu ni nak cite pasal bulu kat muka shin ni haa.. actually kan.. shin ada plan.. nak biarkan bulu bulu kat muka ni tumbuh.. lagi dua minggu genap umo shin 32 tahun.. terasa nak nengok.. camne rupa bentuk muka shin kalo dah ada bulu bulu ni semua hahaha.. sesuai ke idak..


tapi kan.. kawan kawan shin bagi feedback negative lak.. memasik pakat kutuk tengok muka shin skrg ni (╥_╥) shin plak jenis x tahan kena kutuk.. cpt stress hahahaha.. then pikir pikir.. kot kot minggu ni murah rejeki, ada org ajak dating ker ( buwekkkk ), segan la plak ngan muka x siap ni..

so shin korbangkan angan angan shin nak bebulu kat muka ni.. tadi sebelum pi solat Jumaat.. shin dah bagi potong semuanya.. tp bukan pakai gunting mcm kat gambo atas tu laa.. ngee~


taraaaaaa... dah togel.. nampak inesen x? (✿◠‿◠)

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

23 comments:

Adam Arshad said...

alaaaa cube shin try dulu.
mesti lagi macho!
rawr!!!
:pp

Han$ Xy said...

SHIN..YOU LOOK SO GREAT..owh..kene kutuk...~

cik xxx said...

shin,

tinggalkan kumis lagi hansem..
kan nak date ngan i minggu depan
:D

eh, jap2 bukan shin msg tadi kata cancell ke

i'm shin... i'm inesen said...

adam arshad : uwaa nama macam dak kerek.. anak sedara shin tu.. sejibik hehe... baru nak try kengkawan suh buang..

i'm shin... i'm inesen said...

hans : nanges kena kutuk.. larik kan hans!

i'm shin... i'm inesen said...

cik xxx : kumis tu mcm bulu bulu halus kot.. biasa kalo dah penah cukur.. xde kumis lagik daaa.. bulu bulu kasar yg ada.. ngee~

Hizami Rahim said...

ahha.
boleh je kalau nak berbulu kat muka tu.
dah besar kan.
;)

ezam said...

waaaaaaaa 32 kah....ingatkan 42...heheheheheheh..tettttttttt!!!


alah shin maseh nampak muda...kolo berbulu di muka mmg tak sesuwai.....

clean shave baru cute2 merpati..hehehe


hrmmmmm guwe ni berbuluu 1 badan caner?????

penat duk shave...hahah

hans said...

aik
dah 32 ke shin?
asal muka cam bebudak jer
wah,nih kira bro arr nih
baru nak buli ko
tapi mko dah 32
tak jadi buli ahhh
hahahahaha

i'm shin... i'm inesen said...

hizami : tp kengkawan ckp x sesuai.. mungkin x biasa nampak kot... btw.. hizami ada janggut ek.. sesuai.. cam dak skolah pondok.. lelebih lagi time pakai sorban.. inesen sgt.. shin suka

i'm shin... i'm inesen said...

ezam : (╥_╥) ckp shin 42... jahat

i'm shin... i'm inesen said...

hans : ouhhhhhh ada niat jahat ek.. x baek ek (╥_╥)

Pakcik said...

Aiman says he likes someone with moustache and goattee.. so how now??

MUAHAHahahaaaa..

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

dah 32 ke?msih cute miut lagi..mcm i gak..dah 27 thn pon..tp mcm dak skolah..tpi i suke ada janggut..

i'm shin... i'm inesen said...

pakcik : elehhhhhhhhhhhhhhhhhh aiman ckp.. aiman xkesahhhhh~

i'm shin... i'm inesen said...

zoul : shin x rasa pon shin kiut..siyes.. tp shin mmg x suka sebut umo kalo ada org tanya hahaha.. kalo sendiri nak ckp xper..

ayapan said...

gmbr shin ada dlm blog abg kdl, kes x tutup aurat hikhikhik

AkU said...

g uat threading...

Frodo Baggins said...

ada bulu arr best shin!
keh3x .. weeeee ~~~


>>___<<

hans said...

hahahah
ku memang suka menyakat orang bro shin
tgok2 ekau dah tua..eh...umur dah lebih dari ku nih...
so,kang kalau sakat lebih2 kang susah..
orang tua..eh..umur dah matang nih selalunya cepat emo...
hehehe
xdapat ahh buli ko dah bro shin
kena hormat jer lah pasnih
haih

i'm shin... i'm inesen said...

hans : sesuka je.. shin x emo la.. lemau ada ler.. lelagi ari senin camni

i'm shin... i'm inesen said...

frodo : wahh suka bulu ek??

Fauzzan Helmy Anuar said...

Tak cuba tak tau... Dare to fail je la. Entah2, kengkawan Shin yang jeles dengan Shin sebab mana tau kalau ada janggut Shin nampak lagi handsome ke? Saham melambung2 ke? Sape tau kan? Lagipun dapat gak pahala. Sunnah nabi...
=)