Monday, May 24, 2010

you're SICK

erk... sejak dua menjak ni shin mcm rasa something la.. shin makin kurang bernapsu nak update blog... naper ntah.. shin rasa my life semakin tak menarik untuk buat orang lain bernapsu... aishh shin rasa blog shin sunyi jer... atau sebenarnya.. shin yg rasa sunyi.. ntah ek..

well well.. shin tulis blog bukan utk rasa diri ni popular.. sungguh.. shin x kan kritik blog org len hanya sebab dia tulis entri pasal ntah apa apa ntah.. even beli spender pun dia nak tulis.. shin rasa itu hak dia la... dia punya blog kan.. tp siyes.. shin mmg kurang skit kalo blog yg puitis2.. sajak sajak ler.. madah madah.. adehhh mungkin sbb shin bukan org yg romantik kot hik hik

tp shin bengang la, kat blogger KDL yg dok tepek gambo shin kat entri dia pasal aurat lelaki tu.. kalo sblm ni shin mmg x berkenan dia suka paste2 gambo org len... tp ni turn shin plak kena.. cisss! shin rasa dah berkurun lama x bukan blog KDL ni.. aura dia x sampai utk shin baca... tp x sangka plak blogger tersohor yg suka mengaibkan ni, ada masa plak nak bukak blog shin.. mekacehhhh..

p/s : thankz kepada beberapa org kawan yg prihatin.. mungkin diaorg ni pembaca setia blog KDL.. depa ni yg dok bagitau shin.. well well.. dont worry guys.. KDL xde gambo lucah shin.. so jadilah gambo kat Tioman tu dia jadikan bahan entri..

shin x suka la nak kurang ajar ker apa.. nak gado ker.. nak betumbuk ker.. sbb shin ni bukan kuat sangat.. dan shin x kan buat something yg membahayakan diri, tubuh badan shin... kang luka luka, kopak sana berjahit sini.. makin x laku.. dan lagi plak budak inesen mmg x suka cari pasal.. so jangan amik kesempatan plak..

kepada KDL, i'll not write an email for ask you to remove my picture.. sbb picture tu bukan picture bogel pon.. sbb shin tau KDL suka tengok pic bogel kan... pastu tepek kat blog KDL... tp plz la.. kalo nak tepek gambo shin.. sila paste kan skali url blog shin.. kot kot shin leh jumpa jodoh lepas tu.. bertanggung jawab la skit.. dan amik gambo org tu.. takkan x cakap TERIMA KASIH kot.. kat skolah x de belajar adab ker??

p/s : shin x sangka lak KDL skrg dah jadi pendakwah bebas.. terer bab agama.. tp apa kata remove la gambo bogel ker.. gambo lelaki yg menunjukkan aksi terlampau dalam blog KDL tu.. kan lagi molek.. tetiba KDL copy paste terjemahan ayat Al-Quran.. tetiba dalam masa sama.. ada gambo gambo tu semua.. takkan bercelaru.. atau hidup KDL mmg bercelaru kot.. u're SICK man...

k lah.. panjang lebar plak entri ni... arghh lambatnya nak sampai hari Jumaat... selamat bekerja ek kengkawan... jumpa lagi di lain siaran~

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

hans said...

jangan marah2 la bro shin
nanti cepat tua
sekarang muka budak2 lagi tu
kena jaga
haih..manusia shin
memang pelik
nih shin
gi breakfast lah
jgn marah2 maa
senyum2
muka mesti ala senyum
balu hidup ala happy maaa
hohohoh
selamat pagi dan harap2 ekau gembira hari nih

i'm shin... i'm inesen said...

hans : mana ada marah ar.. tengok word shin pakai kat entri ni xde nada marah pon kan kan... ni la untungnya jadi inesen.. hik hik.. yup kena hepi hari ni!! chaiyok chaiyok

p/s : belanja la shin naik bas SANI tu.. nnt shin lagiii hepi..

hans said...

naik bas pun hepi ker?
shin
macam biasa ahh
den belanja shin tapi pakai duit shin ahhh
okay?
hahaha

i'm shin... i'm inesen said...

hans : hepi jer ler.. lagi x penah naik bus tu.. rasa belah utara jer ada bas tu ek..

ezam said...

hrrmmmmm sian shin....takpe shin ade lori ade steamroll...ade hari gue belanje u stemboat...eh takde kaitan...

org pon penah kena gak..my fren amik gambor yg tak berapa menarik untok dipandang kt fesbuk n paste kt email opis n send to few coleague...

seb bek dia sedar kita tak suke...hampir2 aje dia kata nk tunjuk kt projektor bior satu floor tengok...dia kata dia takmo buat lagik..dh tobat...huhuhu

hrmmmmm....ntahla~

i'm shin... i'm inesen said...

ezam : patut KDL pilih gambo yg betul betul nampakkan yg shin ni menarik.. adehh ni ntah apa apa dia letak.. malu ok~

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh kira hot juga Shin nih yer..
Huhuhu..

Btw ada marah ngn POjie ker sebut beli² spender nih?
Kamu ada beli spender tayang kat blog ker?
Sori, kebetulan jer tuh kot..
POjie pakai sebut jer...
sorry again :(

Love,
PojiePooh Abdullah

i'm shin... i'm inesen said...

pohjie : xde la.. xde penah tayang beli spender kat blog shin pon...