Monday, May 24, 2010

tak tau nak letak tajuk apa


hmm ececeh.. shin dapat award dari Budak Lelaki Sebelah Pintu @ encik Hizami Rahim, shin x tau.. Hizami ni suka lepak sebelah pintu apa.. pintu bilik ker.. pintu bilik mandi ker ( wahh kuat skodeng ek ), pintu hati ker... agagaga dah baligh ker nak bencinta encik Hizami??

shin terharu ler.. blogger tersohor mcm encik Hizami ni sempat nak jenguk jenguk blog inesen shin yg x seberapa menarik ni.. mcm shin ckp tadi pagi.. shin x reti nak wat org len benapsu bila baca entri entri shin... tp x sangka.. sempat jugak encik Hizami meluangkan masa, mengomen entri shin ek.. acehhhh bebanyak ek..

tp shin xde la award nak bagi kat encik Hizami.. adehhh.. tp shin nak jadikan setiap hari Isnin 24hb.. merupakan Hari Hizami utk encik Hizami.. ngee.. so kita dah ada Hari Ibu, Hari Bapa, Hari Guru dan banyak lagi hari la.. skrg ni dah ada hari baru.. Hari Hizami.. ngee~

p/s : Selamaat Hari Hizami~

sebelum terlewat.. shin nak ucapkan tahniah kepada Hans XY, dia dah masuk UM hari ni.. selamat la hendakNYA ek.. lepas ni jarang la nampak dia update blog dia.. mungkin untuk sementara waktu kot.. belajo bebetul ek Hans..

hmm malam ni shin nak layan cite Kuch Kuch Hota Hai.. nak amik feeling kajol dalam cite ni, aishh ari ahad semalam baru tengok hik hik.. ni nak nengok lagik..

naper shin amik feeling kajol?? sebab shin sian kat kajol @ anjali.. cinta yg dia pendam kat Rahul @ shah rukh khan x kesampaian... shin dpt rasa apa yg kajol @ anjali rasa.. paling seih part last tu.. masa anjali nak kena kawen..sob sob~

p/s : tengok banyak kali pon leh nanges (╥_╥)


dah 12 tahun cite ni.. paling besh~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

flyz said...

hish...shin layan cita hidustan..kih..kih...

Adam Arshad said...

tak pernah tgk citer neh sampai abes.
tataw la naper.
takut tgk ending die kowt.
mcm pernah dan masih rasa sekarang apa yang kajol rasa tu.
sanga x best.
lagponk da lama x nanges sorang2 lam selimut tiap2 malam.
huuuu
~

Hizami Rahim said...

wah.
suka kuch kuch hota hai!
hehe.
oh.
tak tahu pulak hans masuk u hari ni.
tahniah.
;)

i'm shin... i'm inesen said...

flyz : lyn gak... tp x semua ar

i'm shin... i'm inesen said...

adam arshad : alaa jgn ar nanges ek

i'm shin... i'm inesen said...

hizami : sgt suka huhu, leh tengok ulang2.. x muntah pon~