Sunday, January 2, 2011

mimpi tahun baru - tak basah ok!


malam tadi.. kul 10 lebih shin dah pitam.. x sedar.. ngan lappy lappy shin x shutdown.. wahh tamak bebeno bukak sampai 2 lappy ek.. hik hik.. pasal shin dok nengok konsert Vitas.. full screen.. lagi satu dok men pesbuk ngan nengok blog.. tau tau jer dah pagi kul 6 lebih.. huk huk.. cian kengkawan yg msg kat pesbuk, chatbox.. shin x reply.. ada miskol.. sms.. pun x reply.. hurm sorry kengkawan~

hurm.. tp apa yg shin nak nulis kat entri arini.. pasal mimpi shin yg agak aneh.. for me laa.. shin x tau apa maksudnya.. tp yg pasti.. mimpi tu bercampur campur la.. tau tau jer shin dah ada kat dalam kapal terbang.. huhu... padahal shin x penah naek kapal terbang...

then kat dalam kapal terbang tu.. shin duduk ngan kengkawan yg shin x kenal.. tp dorang semua mcm berkapel.. dok dekat dekat.. shin lak sorang sorang.. ada rasa jeles... tetiba.. ada dua org kapel ni datang dekat shin.. yg sorang ni try nak seduce shin.. yg sorang lagi.. duduk kat sebelah shin.. tp x sempat nak wat apa apa.. pasal tetiba parent shin ada... aikkk apesal cpt sgt datanggggggggg... x sempat nak ehem ehem *nanges

shin nengok mak ngan babah shin ada.. ngan kakak shin pun ada gak.. pastu.. tau tau jer dah nak kena turun dari kapal terbang.. rupanya shin ngan semua org nak pi umrah.. dengar la mak shin ckp yg kita semua nak pi umrah.. erkk apa kes yg molest molest td.. sempat lak ek! huhu

pastu.. ada pak arab tahan shin.. dia raba2 badan shin.. dia tanya ada pakai rantai x?? shin ckp la xde... reti plak pak arab tu ckp melayu ek huhu

terus mimpi betukar.. shin pi pasar.. ngan kawan shin sorang.. shin x kenal dia... tp dalam kete dia.. dia ckp la.. dia dah ada boipren... erk.. tetiba jeles lagik... then.. sampai kat pasar.. jumpa kawan kawan dia.. ada yg shin kenal.. Abg Zul.. kawan encik Dann Nolan.. shin ada jumpa masa pi majlis besday Nic aritu.. tp naper rambut Abg Zul lain mcm huhu.. ada jambul2 kat depan..

then.. entah apa lagi wat kat pasar tu.. yg shin tau.. shin rasa nak balik umah.. sbb shin rasa cemburu.. x tau naper.. terus shin blah..drive sorang2... pastu terus tersedar.. dengar babah ketuk pintu bilik.. dia remind pasal makan tgh ari kat rumah Zila, adik Encik Azmi..

hurm.. rasa pening pening lalat.. sbb manyak tido.. ngan pasal mimpi tu.. terus shin sms someone.. huhu.. sib baek dia msg yg mencairkan hati.. tp lately dia bz ar.. shin fobia ngan org org yg bz ni *nanges

shin teringat.. dulu shin ada mimpi.. pasal org yg shin suka.. duduk satu kete ngan org yg dia anggap abg... tp shin tengok mesra jer.. jeles... shin cite kat dia pasal mimpi tu.. x sangka.. minggu dpnnya rupanya diaorg kuar sama sama.. hurm.. since of that.. shin dah putus asa ngan dia.. shin dah banyak kali betahan.. tp rasanya biarlah shin wat pilihan yg terbaek tuk shin rasa hepi.. xde mengalah jer.. dia pun rasa bebas kot lepas shin dah tak harap apa apa dari dia.. rasa mcm x effect apa apa pun dalam hidup dia kalo shin xde... huk huk

entah ek.. ntah ntah mimpi ni bukan mainan tido jer.. mungkin ada kena mengena ngan psikologi.. instict semua.. tp yg pastu.. shin rasa pelik.. naper shin pi umrah ek? huhu.. lom besedia.. pastu naper asyik rasa jeles jer.. hurm...

nak mandi laa... ingat nak kuar sat g.. jumpa lagi ek kengkawan... selamat tahun baru 2011.. masuk hari kedua.. tata~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Qarl said...

maknenya dh smpai seru dh

tibe2

i'm shin... i'm inesen said...

qarl : huhu... selamat thn baru qarl

bukankosong said...

nih mesti kes nak berpasangan nih, takpe2 ada jodoh adala nnti, azam baru tuh...

i'm shin... i'm inesen said...

bukan kosong : ngee.. yup... sgt nak ada!

@reltzsensei said...

aik..mmpi shin cam drama plak ek..hik3...

i'm shin... i'm inesen said...

areltz : camtu la nampaknya