Friday, January 28, 2011

sumbat - masuk - sorong - tarik~


prappppppppppp.. ngee.. alololo tomey x cik abang kita ni.. haa ni ler keifli Af3 ngee.. dulu shin ngan mak shin bukan men minat lagi nengok Akademi Fantasia 3... semata mata sebab MAWI ngan Keifli huhu.. mak shin selalu puji yg keifli ni comel.. bibir merah.. aiyooo.. mak taste kat anak ikan ker?? adoii... camne la anak nya tak berjangkit.. ops~

kalo korang nak tau.. haaaa.. masa AF3 ni.. 2 kali ler shin nengok sambil bercucuran air mata.. siyes.. tadak propa propa ek.. 1st masa Keifli kena AFundi kuar... cian kat dia.. sambil dia tarik beg troli tu.. shin rasa mcm ralat sgt dia x dapat pi final.. even orang selalu kutuk suara dia.. tp bagi shin.. suara dia sedap.. ada husky skit.. sesuai bawak lagu rock... then 2nd time sedih.. masa Mawi jadi juara.. huhu... lelepas tu kan.. shin tak tengok AF lagi.. hanya AF3 jer yg best ngee~

haaa entri kali ni bukan nak cite pasal AF ek.. dan bukan cite keifli ni hanya iklan jer.. tp besangkut paut ngan time dia kena AFundi kuar... kena la tolak beg troli kannn..

haaa sebut pasal tolak beg troli.. ni haa shin nak tepek gambo beg beg troli... mungkin ada yg tak tau.. minggu dpn masa cuti raya cina.. shin nak pi Jakarta.. so.. shin kena la bawak beg camni untuk apa apa yg patut ek.. tp masalahnya.. shin xde beg troli.. sblm ni mana la shin penah pi jejauh.. kalo jalan pi mana mana.. shin bawak beg biasa jer.. takpun beg dokong.. kalo balik kampong lak.. senang jer.. isi la apa yg patut dalam bakul.. letak dalam bonet kete.. abis cite.. leh isi macam macam dalam tu huhu...

sapa sapa yg giler bejalan.. giler kumpul beg.. haa.. meh shin bagi ilham utk korang ngabiskan duit beli natang ni ek.. huhu shin lak.. saje feeling feeling nak pakai beg camni...


PRADA.. macam macam kaler ada


LV - walla... geram nengok... santek~


GUCCI.. perghh gojes


ni bukan Pierre Andre nyer koleksi ek.. huhu


santeknyaaaa!!


xtau brand apa.. tp shin suka.. cekelet lagik~


tengok kain dah tau kannnn.. BURBERRY


shin suka yg ni... simple tp santek~

yak ni pun shin suka~


yak ni agak sporty skit ar...

kalo ikotkan napsu berangan.. banyak lagi beg troli yg santek santek.. yg shin berkenan huhu.. hurm.. xper la.. nnt shin nengok kat umah.. cari balik beg troli yg parent guna time pi haji dulu huhu.. pakai itu saje suda laaa.. lain la shin ni mmg selalu bejalan jauh.. pastu berkemampuan.. haaa kalo lagu tu.. mmg kena beli beg troli yg santek santekkkk.. baru laa besttt!!

x sabar ni nak balik keje kul 4.30ptg.. esok ngan lusa dah cuti weekend.. ya beda bedu.. nak rehat pepuas.. hopefully ada ler yg ajak shin dating ek ngee.. ok.. jumpa lagi ek kengkawan.. daa~

p/s : shin nak tepek klip bideo Keifli wat screen test utk filem Anu Dalam Botol.. huhu.. sgt tomey.. suka nengok~

video

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

10 comments:

bukankosong said...

waaa!!! bercuti ke jakarta? jelezzz

luddin said...

shin...brp hari pegi? jgn lupa pegi monas...taman mini...taman ancol...tanah abang...mangga dua...

jgn lupa dengar dangdut dewi persik....asyikkkkkkkkkkk!!!

huhuhu

Shin Ashruff Abdullah said...

oww!! tu dia ke twin..?? haha, curlast.!

Mohd Ridhuan said...

mahal2 sume beg kat atas...
uhuhhuuhuh

Ariz Abdullah said...

suka keifli yer...

i'm shin... i'm inesen said...

bukan kosong : yeh yeh

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : InsyaAllah.. harap berkesempatan

i'm shin... i'm inesen said...

twin : comel kannn

i'm shin... i'm inesen said...

ridhuan : yup.. mahal... tp cantik

i'm shin... i'm inesen said...

ariz : suka sgt2