Tuesday, March 24, 2009

jom pegi Pulau Redang



hye guys..

last friday shin lepak lepak KL.. terhenti kejap dunia blogging ni.. encik Izam Ezri ada kursus kat Hotel Istana.. so dia ajak shin lepak skali.. sambil tu kitaorang ( ari, mohd shamsul bahari and me ) bincang pasal cuti cuti ke Pulau Redang bulan May nanti.. InsyaAllah..

kitaorang dah decide nak stay kat Laguna time tu.. bajet RM500 sorang untuk pakej 3 hari 2 malam.. ngee.. kena gigih menabung ni... ikat perut skit.. x leh nak bazir duit beli yg bebukan..

tarikh pun dah ada, kitaorang akan pegi 15hb May sampai 17hb May... hope semuanya berjalan lancar seperti mana yg dah di plankan.. encik Izam Ezri gigih dok uruskan booking semua ngee.. mekasih ek...

so bersempena dengan itu.. shin tepek tepek gambo Pulau Redang untuk korang ambik mood skit hehehe.. nikmatilah gambarannya sebelum kita menikmati pecutiaan yg sebenar..

jom tengok tengok..

hah.. ni mungkin bot yg akan bawa kita daru jeti ke Pulau Redang..

ni plak pandangan dari atas.. kelihantan Laguna Resort di situ yer~

ni semua gambar Laguna Redang Beach Resort yg bakal kita check in






ni la pemandangan pantai di area Laguna Redang Beach Resort.. cantik kann


hmm ada swimming pool


ni mungkin bot yg bawak kita semua pi snorekeling






ni plak pemandangan waktu malam... perghhh cantik sangat..



****


hmm ni ler yg takat shin mampu tepek.. nanti masa kita kat sana nanti ambik ler gambo banyak banyak ek.. hmm lamanya nak bulan May.. huhu


sekian~


m(^o^)m



* i'm shin.. i'm inesen

5 comments:

Kaka' said...

wahhh bestnyee..nak ikot leh?

bestke said...

lama lagi tahu... tapi best gak kalau dapat join.. nanti jangan lupa bawak kek buah kukus tau heheh

Ri said...

tarikh silap! bertolak 14, dok sana smpi 17, balik mgkn smpi masuk 18. pastikan amik cuti tarikh yg betul ek?

i'm shin... i'm inesen said...

ngee~

kesilapan amat dikesali..

shin dah betulkan dah... ampun bos!

* i'm inesen

AzAz said...

setahu sy dlm taseknya byk ikan toman jer... sy gaik prefer gi langkawi atau pangkor, leh cuci mata, cuci lobang...Opsss