Tuesday, March 17, 2009

selamat tinggal.. sekian terima kasih



awal 2007 shin kenal benda alah ruangan sembang ni.. G4M atau nama sebenar Guys4men.. masa tu.. belum ramai sangat PLU yg join.. muka muka otai jer.. dan shin paling suka dalam tu ada thread.. bole bagi idea... bole bagi cerita.. bole bedrama semua la...

kiranya G4M ni bukan untuk berkenalan semata mata.. terpulang la kat invidu tu.. camne dia nak mengayakan kehidupan sosial dia dalam tu.. seronok.. macam macam ada.. bukan jer kenalan Malaysia.. ramai juga kenalan negara lain yg join..

makin lama.. makin hangat dan hangit G4M ni.. lebih lebih lagi selepas insiden si Majidul mengkotrovesikan G4M dalam rancangannya 360.. masa tu agak takut jugak la.. terus delete semua gambar.. even x de gambar x rated pun.. tp di sebabkan dah masuk dalam tv kan.. namun lepas tu.. makin ramai plak yg join.. mungkin secara tak langsung.. si Majidul ni berjaya mempromosikan lagi G4M kat Malaysia ni.. mekasih jer la..

bila makin ramai yg join.. main haprak plak thread tu jadinya.. makin banyak drama.. bayangkan sorang manusia boleh ada 3-4 id dalam satu masa.. hanya utk buat onar dalam thread.. dan ada jugak orang luar ( bukan PLU ) yg join.. makin buruk la jadinya..

satu masa dulu shin agak addict dok layan G4M ni.. tp.. makin lama makin kendur napsu nak layan.. lagi plak.. shin dah tau bikin blog.. lagi seronok memblogkan diri rupanya.. hehehe even yg membaca non-ado ramai pon.. tp seronok la.. dapat menulis.. sama gak dalam G4M tu.. shin lebih banyak menulis kat thread bebanding chating..

hari ini 17hb March.. hari terakhir shin log in kat G4M.. lepas ni dah xde dah G4M.. berakhir sudah jaman kegemilangan G4M.. yg tinggal hanyalan kenalan yg terus bertakhta di hati ini cewaaaah... harapnya still keep in touch..





pakcik cheeky, candy poiboi, pakcik puteh newwaynewme, ham ham.. pakcik dark.. syir huzerra, adie kun, fiery, firdabootylacious, pakcik dark, pakcik ward, khailie, rakuten, pojie, dr wan, ben ben dan juga ari..antara yg rapat bukan sekejap shin kenal diaorg ni.. hope still lagi keep in touch sampai bila bila....

walaupun G4M ni antara penyumbang dosa dosa kecik, dosa dosa besar.. namun byk juga faedahanya untuk masyarakat PLU mengembangkan idea.. politik, keagamaan dan kemanusiaan.. isu sesama... dan lain lain ler.. semuanya akan terus jadi kenangan..

Terima Kasih G4M.. kerana beri keceriaan sementara selama ini.. beri shin peluang kenal manusia manusia istimewa ini... semuanya x kan shin lupakan...

sekian~



m(^o^)m

* i'm shin.. i'm inesen
Spice Girls - Goodbye

video

3 comments:

Kaka' said...

sib baik ade blog kan :P

i'm shin... i'm inesen said...

betul betul betul

ngee~

AzAz said...

mmm blog alah ni... menci, byk hipokrit kt c2... Opsss