Saturday, December 19, 2009

Copy & Paste


ngee.. mood arini copy and paste sajork.. maleh nak menaip kaedahnya.. tangan shin dok sengal sengal.. pagi tadi mau 3 jam dok maen tennis.. haaa tu baru 3 jam maen jer dah sengal.. kalo maen 'lain' 3 jam.. mau bersimen.. layu sebelum mekar... ngee~

alkesahnya.. shin tetiba rajin dok mentelaah katalog LENO kawan shin... saje cuci mato... belinya idok ler.. aishh tetiba shin teruja dok tengok benda alah yg depa jual ni.. natang ni semua harganya boleh tahan la murah huhuh.. jom ler kita tengok yer...

(1) Roller Mancungkan Hidung


haaa apa macam.. menarik tak?? kalo raso raso lobang hidung tu lebar... bole ler guna natang ni.. kot kot berhasil la gamaknya..

(2) Sepit Mancungkan Hidung


haaaaa.. natang utk mancungkan hidung lagik.. aishhh senanglah kaedahnya ek.. x payah membazir duit nak buat operation ngee~

(4) Tuala Magic Katanya


poyo jer.. sekali lap leh ilang celaan hitam kat hidung tu huhuhu.. tp sebab shin x penah guna.. xleh nak komen lelebih ler ek.. aishh korang try la.. murah jer.. kalo x effective macam yg dia promosikan.. leh la lap 'benda' lain ngee~\

(5) Topeng Muka



hmmm mask serba guna.. duo cara ler.. kalo nak suam... rendam ngan air suma.. kalo nak versi sejuk.. masuk peti sejuk.. sonang jer.. budak tadika pon reti guno eh

ado lagi banyak barang yg si LENO ni jual.. tp shin maleh nak promote semua ler.. xde kojer... shin harap sapa sapa yg x puas ngan keadaan rupa bentuk hidung korang sekarang.. gembira ngan baca entri kali ni ngeee...

moral of the story : aishhh macam macam ado kan.. kalo nak jual produk tu.. dia punya iklan bukan maen lagi... nanti bila dah beli.. hasilnya.. non ado!

p/s : toksah la kata yg shin promote benda yg mengubah ciptaan Tuhan.. ni bukan buat pembedahan ke apa.. kaedahnya.. kalo ubah ciptaan Tuhan.. gunting rambung pun dah tahan mengubah jugak aper?? saje bagitau awal awal.. kang ada jer yg komen dok 'lazer' shin heheheh bersedia dari awal kaedahnya..

sekian..

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

ezam said...

mcm menarik....idun den ni pesek jo...kot pakai leh jd mcm idung johnny depp ok gak....hahaha

AzAz said...

mmg x guna occay... dulu adek sy yg debab nk cuba langsingkan badan, bli baju suana nano kononnya, pki 8jam sahari arga RM800 spsg, tapi smpi ke ari ini badan dia cam 2 gak x langsing pon... buang duit je baik gi blanja sy mkn buger prosperity kt McD apa gak pakedahnya :P

i'm shin... i'm inesen said...

ezam : teruja ek?

azaz : erk.. tu lain kot.. lagi plak berat badan ni xleh harap ngan baju ja.. kena jaga makan.. senam semua

AzAz said...

tau tuh... tapi benda2 mcm gni smua bersifat sementara sajork... pas x wat dlm beberapa minggu misalnya hidung dh macung tu akan kembali jadi mcm penyanyi Aishah yg pesek tu Opss..

lainlah klu dh operate mcm arwah Michael Jackson, sekali wat x boleh thn smpi ke liang lahad Opss...

dosa bedah2 ni lbh besar dr dosa main lobang juboq ker? Opss...

so x yah le nk kira sgt ttg dosa pahala ni... tu keje tuhan occay!

Terry said...

shin.. beli kan untuk terry boleh? :P

i'm shin... i'm inesen said...

terry nak mancungkan apa lagik?? ngee~