Friday, December 25, 2009

Holiday : Day 2 - Kelantan! chome sokmo~


ho ho ho... selamat bercuti kengkawan.. ngee.. mesti lewat korang bangun tido ari ni ek... maklum ar.. semua dok cuti kann... apa plan korang ari ni ek??? lepak lepak umah jer ker.. pi jenjalan ker.. dating ker... buat dosa ker... ngee~

dulu masa shin kekecik.. kalo time ari krismas.. mesti ada cite cartoon ker.. cite orang ker.. yg ada unsur fantasi dan magic magic.. rasa mcm ari krismas tu penuh ngan magic.. huhuhu.. tp la ni ada ker lagi cite mcm tu ek?? dah lama tak tengok cite Alice In Wonderland.. cite Gremlins.. huhu

arini demam shin agak dah ok.. cuma yg x tahan tu.. sejak malam tadi.. dah lebih 4 kali kuar masuk toilet.. apa yg shin salah makan lak.. shin xde makan apa sangat pon semalam.. aishhh macam macam hal laa.. tp gigih nak merayap ek.. huhu

ouh.. malam tadi shin mimpi ngeri... i meet my mak.. my babah.. my sis malam tadi kat mimpi.. then tengok jiran jiran shin pun ada... nanges nanges.. arghhh xmo cite.. seram mimpi nya.. shin cite kat Mohd Shamsul Bahari jer pagi tadi huhu.. naper ek.. shin mimpi diaorg...

actually.. arini shin.. Mohd Shamsul Bahari ngan encik Bestke nak pi Kelantan... hmmm dalam kul 12 kang kitaorg gerak.. naik kete encik Bestke.. tukar tukar drive.. erkk kalo mak shin tau shin pi Kelantan.. naik kete plak tu.. mesti kena bebel.. sbb tu aritu shin x bagitau.. sebab nak elak kena marah ler..


naik kete?? drive??? aishh mcm tak caya je!

kitaorg dah plan.. akan buat acara drive beganti ganti hik hik.. aishhh nervous nyer.. shin paling jauh drive sampai Genting jer.. jauh dari tu x penah.. tu pun dah nak demam huhu... aishhh ni pi Kelantan lagik.. takut takut takut...

hmm actually aritu ada ajak Terry join skali.. tetiba parent dia x bagi la plak.. aishhh cedey.. kalo tak.. mesti lagi seronok.. plan gegila kitaorg.. dari KL.. drive pi Penang.. pastu.. pi Kelantan plak.. tp plan betukar.. pi Kelantan sajorkk... hmm harap harap.. Kelantan x banjir la ek..

shin teruja nak pi.. sebab shin x pernah pi Kelantan.. kalo korang nak tau.. 1st Ex shin orang Kelantan hehehe.. pastu nanti dah sampai Kelantan shin nak pi umah sorang kakak ni.. shin kena masa skolah.. 12 tahun dulu.. ngee.. hope dia x kemana mana la..

x sabar nak pi jenjalan.. nak cuci cuci mata... arghh mesti ramai dak dak chomey kat Kelantan tu huhuhuhu.. yeahhhhhhhhhhh... puas jamu mata!


doakan kitaorg selamat ek!

oklah.. Mohd Shamsul Bahari dah bebel dah.. shin x siap kemas lagik.. then x mandi lagik hehehe.. dia dah siap kemas baju semua dah.. kul 8 pagi lagi dah besiap heheeh.. x sabo pi Kelantan ker.. x sabo jumpa encik Bestke ni hehehe...

hmm kengkawan doakan kitaorg selamat sampai ek... hopefully semuanya ok.. xde apa yg mengganggu perjalanan kitaorg..

dan untuk korang yg nak berjalan pi mana mana.. berhati hati di jalan raya ek.. semoga semuanya bergembira yer...

salam sayang.. lintas langsung dari Sri Kembangan~

sekian~


jumpa di sanaaaaaaaaaaaaa!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

17 comments:

Hans said...

klantan ade war korban santa ke ? haha ..

HBehDawson said...

nak join =)

HANS XY said...

HEY SHIN..MERRY CHRISTMAS..HU6...

Adam said...

komen kat atas tu adam padam balik....semacam je kalau baca

btw... pegi kelantan tu jgn lupe singgah patung budha baring ... dekat ngn kampung adam tu. ahaks =p

AkU said...

nak ikot~~

i'm shin... i'm inesen said...

hans : pakcik santa bz.. x sempat jumpa ngee~

ben : lambat daaa~

hans xy : hepi holiday~

adam : ler.. pesal di delete eh... hmmm... apa la tu...

aku : sama mcm ben... lambat daa jugak... ngee~

AkU said...

T_T..
xkire..nak ikot gak...
waaaa~~

i'm shin... i'm inesen said...

aku : aishhh datang laaaaaaa!

AkU said...

ngeeeee~~
yeah2..abg shin hensem..
bwuekkk ;p

i'm shin... i'm inesen said...

aku : ensem?? rabun eh! bila nak dtg??

AkU said...

eyh~~org hanya memuji..
dtg mne??

i'm shin... i'm inesen said...

aku : datang KB ler.. kata nak ikot

AkU said...

agak jauh ye abg shin..ngeee~~

i'm shin... i'm inesen said...

aku : dok mana eh?

AkU said...

KL...

i'm shin... i'm inesen said...

aku : apa barang cuti cuti dok KL... ngee~

AkU said...

mende cuti..asisgnments berlungguk-lungguk..