Monday, December 28, 2009

selamat tinggal kelate ku chomey :'(


sedihnya ati ambo... la ni nak kelik dah... masa korang baca entri ni.. shin ngan Mohd Shamsul Bahari dah masuk dalam bas... nak kelik KL... hmmm serius shin cakap.. shin rasa sedey meninggalkan kelate ni.. huhuhu.. over x?

ntah ek.. shin bukan ada family kat sini.. sedara mara xde.. kekasih ati pun xde.. tp 1st mari Kelate.. shin rasa selesa.. semua mcm baik ngan shin.. baik org jual jual.. baik org kat tepi jale.. baik org yg x kenal.. mesra semuanya...

shin x sabar nak pi lagi.. mungkin lain hari la ek.. hope encik Bestke.. sudi bawak shin ngan Mohd Shamsul Bahari jale jale kat Kelate lagi...

shin nak ucapkan la mekasih kat encik Bestke.. atas layan baik dia kat shin sepanjang shin berada di Kelate.. memang tip top.. juga kepada kawan kawan shin yg sedikit kat Kelate ni.. mekasih yer... panjang umo jumpo lagi..

ouh untuk last enti.. shin nak cite apa shin buat arini.. ringkas aja ek.. nak kuar dah ni... hmm encik Bestke bawak kami pi makan tengah ari kat restoran cina.. 1st restoran cina halal kat Kelate..

walaopon restoran cina.. tp shin x makan makanan cina.. mcm makan makanan org kelate biasa.. huhuhu.. layan.. abis licin shin makan.. huhu

lepas makan tengah ari.. encik Bestke tinggalkan kami jale jale sendirian kat sekian bandar Kota Bahru.. haaa.. merasa penat jalan kaki.. tanya tanya ore.. mintak tunjuk jale..

sini banyak jual batik

shin pi beli jubah kat depan masjid Kota Bahru.. molek2

pastu kitaorg pi la cari barang kat Pasar Khatijah.. hmm pastu encik Bestke amik kitaorg dan bawak pi makan petang kat satu kedai ni..

walaupun pedas.. tapi sedap la.. menariknya.. depa hidangkan kami mee kuah ni ngan mangkuk besar.. makan ramai ramai.. korang kena cuba pi sini ek..




lepas makan.. kami balik.. dok siap2 barang nak balik.. hmm sedey sedey... ntah bila jumpa lagik... selamat tinggal kelate.. sob sob~

amik mood.. balik KL pakai jubah huhu

sekian dulu.. jumpa kat KL nanti.. doakan kami selamat sampai dehh!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Afzainizam said...

Salam dari http://firestartingautomobil.blogspot.com

Guane...lama tak ziarah blog ni... wah gi kalte demo la ni... kelik doh...

mu singgoh balik belikan akok panas ...

tak dok gapo... sesajo nok ziaroh demo... lama doh nok tengok demo tapi tak sempat...

ezam said...

kelantan i likeeeee~

Terry said...

Wow.. Shin ngan sham Pakai jubah... Meletopz kebabom uols.. Ngee. *best ke pakai tak jubah?*

macam sedap je restaurant cine tu ek..
Uwaaaa naperr la Terry tak itottt..!!!!

Huwarghh!! Hehe :)

bestke said...

terima kasih kerana Shin dan kawasn Shin sudi datang kelate pahtu lepak2 dumoh ambo yg tak terurus tu

mitok maaf banyok kalu shin & kwn shin tak selesa tido atas lantai je takdop katil

p/s tuan rumah je tido atas katil hehe

Terry said...

ewahhh.. kejam nyer ko best ke... huhu.. bagi diorang tido atas lantai.. :(

P/S kalau terry itot.. Terry tido mane ek? ngee~

i'm shin... i'm inesen said...

terry : aishh x baik ckp encik bestke camtu. dia bagi tumpang umah dia.. bawak jenajalan.. bagi macam2 kat kami pun dah syukur Alhamdulillah.. tetap tido nyeyak.. nanti kitaorg pi tempat Terry lak ek

Terry said...

Betul gak kan... Ampun mr best ke :(
Terry tak patot ckp camtu.. Huwaaa!
A'ah.. Lepas ni Mai la umah Terry plak.. Hehe
tapi kena himpit2 la ek. Hehe :p