Saturday, February 14, 2009

Happy Hurt Day



14 February - Valentine Day.. erkk sapa jer la yg x tau kan... pasangan normal.. pasangan gayboi.. pasangan lesbian.. pasangan scandal haram.. yg baru lepas clash.. semua tau ari ni ari Valentine Day... apa ado??? sama jer kan... mcm ari biasa...

shin memang x sambut benda ala ni.. isk isk... kalo ada yg wish kat shin pun shin buat x paham jer.. yg sms ker ( wahhh ada ker yg sms shin.. wish?? ) jangan kecik ati kalo shin x reply back wish yg sama... sbb shin mmg x layan valentine valentine ni... ngerti~

oh lupa.. bagi korang yg menderita kecewa... hati cedera... mesti korang bengkak jer.. bebulu tengok kengkawan yg dok happy happy ari ni.. shin nak wish kat korang... Happy Hurt Day to all of you... apa macam.. dah ok skit.. sonok skit sbb ada org wish?? weyyy at least ada gak yg wish kan... lagi nak demand... ngee~

shin nak celah celah skit kat entri ni pasal bab merajuk merajuk.. pasal soal menjaga hati.. kekadang shin rasa mcm dah penat... ada masa korang terusterang salah... menipu lagi la korang rasa besalah... lebih lebih lagi mcm shin yg inesen ni... kekadang ada orang tanya.. apa korang bikin.. mana korang pegi... bila korang dah jawab.. makin banyak soalan balas korang dapat.. sampai pening nak jawab.. even dah xplain.. tetap korang kalah... yg bertanya jer nak menang..tuduh macam macam.. untung korang dah terus terang.. lagi banyak songeh.. pastu merajuk sakan... huh... sapa ntah nak pujuk..! kalo korang merajuk.. ada yg nak pujuk?? nan-ado kan...

ada masa.. korang mcm serba salah... korang kalo ada plan.. mesti tanya bagi idea kat kawan korang... tp.. idea korang kena reject.. malah di suruh plak.. buat suka ati korang.. padahal korang try buat yg the best.. pastu korang hati panas... terus x layan.. dah dia suh wat suka hati korang kan... nanti tetiba sms... majuk.. ckp bukan bukan... perghhh hangit x??? tadi korang dah siap siap plan... tetiba xmo ikot.. pastu nak majuk majuk.. msg msg yg ntah apa apa.. bole blah!

lagi satu masuk bab kengkawan lak.. isk ni satu hal bila korang bedepan ngan kawan kawan yg macam macam perangai ado.. mcm macam drama ada... lagi kalo bab lambat besiap la.. semua nak kena tunggu.. kalo ckp nak siap kul 8... kul 11 lom tentu betul betul get ready.. hampeh.. pastu cpt nak emosi... kadang kadang bila tetiba kuar.. rasa nyesal lak ikut.. heheheh kan!

psst : sebenonya.. kalo shin la.. lebih suka dok umah

sebenarnya.. hati sapa lebih utama korang nak jaga?? hati orang lain.. atau hati diri sendiri??? kalo ikut perangai orang yg macam macam.. bole kena darah tinggi.. penat nak jaga.. penat nak xplain.. pastu x mo terima.. apa benda la.. pikir pikirkan la.. yg penting.. korang jangan suka macam macam.. kalo ada orang yg korang sayang tu.. jaga hati bebaik.. jgn over acting plak.. nanti orang meluat.. menyampah... x pasal pasal.. bergado... hah.. kalo shin plak.. shin mmg x suka gado gado ni.. ko nak gado.. ko nak merajuk.. ko gado la sorang sorang.. ko merajuk la sorang sorang.. kalo apa yg shin xplain x terima.. itu ko punya pasal la... mood nak memujuk tu.. kejap jer ada.. kalo dah lebey lebey.. sendiri mau ingat!

sekian~




anyway.. shin nak ucapkan mekasih kat kawan shin yg sorang ni... 'pakcik'... nama di rahsiakan utk mengelakkan salah faham.. atau kes bunuh diri pada sesapa yg berkenaan.. shin rasa suprise ler.. tetiba dia bagi bunga lak.. even hanya sebagai kawan.. even kawan baik shin si Mohd Shamsul Bahari tu pun xde penah bagi bunga.. ngee... my ex bf pun x penah bagi bunga... rasa mcm terharu lak.. mekasih banyak banyak.. sanggup membazirkan duit utk bagi kat shin..

untuk 'pakcik'.. sebagai kawan.. shin rasa happy bila ada org mcm 'pakcik' baik kat shin.. semoga 'pakcik' bahagia hari ini.. esok.. dan satu hari nanti.. besama orang yg lebih sayang, menghargai dan memahami diri 'pakcik'.. shin x akan lupa 'pakcik'... kita kawan sampai bebila ek!




cantik munga ni 'pakcik'.. wangi.. aik pesal 3 kuntum jer... motippp nak ajak three some ker?? adoii hehehe kawan x leh makan kawan.. dosa! kek tu pun sedap.. mekasih ek.. len kali bagi kek perisa manga plak! hehehehe


* i'm shin... i'm inesen

3 comments:

ichi said...

bagi adiah tu ada makna.. ingt free ke? nothing comes free in this world... uolz pun sure tau kan.. hahaha... so pasni kuar lak cite.. si polan ni suka kt i. kasi mcm2.. tp i anggap kawan je.. yada3... :P

x sabar nk tunggu episod tu.. :P

AzAz said...

harap 14 feb 2010 happy valentine buat shin... bkn lagi happy hurt day...

boley jadik ke doa songsang ni Opsss

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : shin x nyambut la