Monday, January 4, 2010

naik keje.. naik skolah.. apa lagi nak naik??


hmmm Isnin datang lagikkk.. ngee... lepas dah berseronok sakan dok cuti.. hari ni kena naik keje balik... arghhhh.. shin try elakkan rasa boring tu datang.. 2010 baru jer datang.. shin nak try naikkan semangat baru... xmo boring boring huhu

macam malam tadi.. awal shin tido.. kul 10 malam dah tido.. dah prepare barang nak bawak pi keje... shin xmo rasa mengantok kat tempat keje.. hasilnyaaa... shin tetap ngantok hehehe.. kul 9 pagi ngantok.. kul 1 petang ngantok... kul 4 petang ngantok... aishh shin rasa shin bukan mengantok.. tp kekurangan oksigen kot.. sapa leh tolong... bagi shin bantuan oksigen dari mulut ke mulut.. hahaha kot kot bekesan...

sampai tempat keje.. amik mood kejap.. dok lama kat bilik.. beborak apa yg berlaku sepanjang 2 minggu shin xde huhu.. gossip gossip kejap.. tp bila masuk soalan apa yg shin bawak balik utk diaorg dari kelantan... cepat cepat shin buat muka seposen.. tukar topik... nextttttttttt!

dah kul 11 baru la shin start wat keje.. hehehe terkial kial.. mcm ada wire shot kat kepala hotak ni... adehhh.. sampai kena perli ngan senior shin Kak Su.. hik hik... lama sangat cuti.. sampai dah lupa semua kerja.. hampeh!

sempat la shin dok tanya pasal buku Diary 2010.. takkan la shin x dapat kan.. mentang mentang shin cuti lama.. x tinggalkan utk shin pun.. sedey sedey... aishh shin slalu nya jadikan buku Diary tu jadi buku hutang.. heheheh.. tiap tiap kali kempen Avon.. mmg shin tulis sapa sapa yg dok berhutang ngan shin.. setiap sales shin buat shin akan catit.. ngee... tahun ni supplier ngan customer kedekut kelender sama buku Diary.. hampeh!

hari ni gak.. ramai kengkawan shin yg dah jadi mak mak orang.. bapak bapak orang.. dok sambung cuti.. depa pi antar anak depa skolah.. ngee...

korang dulu masa awal awal masuk skolah.. nanges x?? shin rasa shin x nanges pon... tp satu insiden masa tadika yg tak akan shin lupa ngee... malu sehh.. mak shin kekadang dok cite benda tu pada kakak kakak ipar shin... hampessssssss...


mungkin diaorg yg nanges nanges ni.. jenis takut ngan org asing.. takpun memang jenis rapat ngan family.. so.. adat la tu kan...

shin masa masuk skolah darjah 1.. belum belum lagi dah dapat hadiah penampo ngan Ustaz... sebab x hafal Alif Ba Ta.. shin x ingat nama dia.. tp shin bole ingat skit skit muka dia.. mmg kurang asam la Ustaz tu.. kecik kecik pun nak berkasar... x agak agak.. korang yg keje cikgu cikgi kat luar tu.. jgn la over acting plak ngan dak dak baru skolah ni.. guna otak skit.. huhu

sekian dulu ek.. jumpa lagi naaaa~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

4 comments:

Terry said...

terry dulu selalu nangis kat skool.. hahaha *pecah lobang. :P

emmmm shin beli ape2 tak untuk Terry? *malu

hehehe

senandung semalam said...

naik universiti...hehehee...

sHaH said...

pening pale aku tgk perangai budak2 ni..

tengku_fir21 said...

naik malas k ge kerja
haahhahaa