Saturday, January 16, 2010

promosi diri... tak malu!!!

ngeee... sesuai ar ngan tajuk entri.. arini shin nak promosi diri shin lagik.. hik hik.. smlm nyer entri pasal makanan yg shin elak makan.. takut kena sakit perut.. hmm arini lak.. shin nak habaq kat meke meke yg nak usha shin.. hik hik... confident jer ada kan... so kepada bakal bakal meka yg betuah memiliki shin.. sila amik attention apa yg shin nak tepek cite kat sini ek.. huhuhu..

masih dalam mood makanan.. haaaa.. shin nak habaq.. apa yg shin gemar lagi suka makan ngan benda yg shin kurang gemar makan... haaa moral of the storynya.. sebelum korang dapat 'makan' shin.. amik amik tau la skit ek mungkin kita ada persamaan.. sherashi bershama...hehehehe

jom shin cite apa yg shin suka ek!

benda alah yg paling shin suka... buah semangka... x kesah la kaler apa isik dalam dia.. ada bijik ke xde bijik... memang shin suka... baik buahnya.. atau jus dia... nyum nyum.. sedap sehh!

selain semangka.. buah ni pun shin suka.. nama dia buah mangga... x kira la apa jenis.. mempelam ker.. pelam epal ker.. jangan mangga pintu udah ler.. yak tu shin x makan ek... shin x amalkan budaya xtreme lagi kinky hehehe

ada lagik.. buah ni nama dia manggis... hmmm sedap sedap sedap... bagi la satu bakul.. shin la pulun sorang... memang sedap... walaupun hitam kat kulit dia.. tp isiknya putih manis... mcm hati shin gak.. walaupun kalernya x la berapa gelap.. tp hakikatnya... banyak baik hahaha poyo tak?? cuma petua org dulu dulu.. kalo nak petik buah ni.. jangan sampai jatuh tanah.. nanti isik dia x elok.. keras.. dan jangan sesekali basuh... nanti kaler merah dia luntur kena kat isik dia.. ingat tu!!!

well well.. shin sangat suka buah tomato.. makan gitu jer... takpon campur ngan salad lain.. letak la thousand island.. mayonis skit.. slrupppp.. kat umah.. mak shin ada tanah pokok tomato jenis kecik kecik jer buah dia.. leh petik dan makan... sedappp~

shin suka udang.. udang galah ker.. udang harimau ker... semua shin suka... udang kering jer xminat. bau bacin huhuhu.. goreng sedap.. masak kari sedap...

lagik sekor binatang shin suka... ketam.. nyum nyum.. kalo makan nasik.. iskk.. x kenyang.. sbb sibuk fokus nak ratah ketam jer hehehe

haaaaaa.. i love kek.. shin x suka masakan manis manis.. tp shin xleh handle kalo bab kek ni.. perghh hantu beb!

dalam satu hari.. biasa shin akan minum skali jer air teh o.. mak shin akan bikin kan satu cawan.. then shin akan minum beliter liter air mineral.. kat umah ada pasang water life.. so memang standby dalam botol.. huhu.. tp kalo hari cuti.. kalo shin jenjalan.. banyak minum air manis gak hehehe

haaa ni plak shin nak habaq makanan yg shin kureng gemar.. huhuh x makan pun xper laaa.. atau rasa skit skit jadi laaa... shin x ckp shin x suka.. shin ckp shin kurang gemar.. mana bole cakap x suka pada rezeki yg Allah bagi kannn... x elok... huhu

benda alah ni nama dia tom yam.. haaaa shin x tau apa nikmatnya makan benda alah ni.. selain masam.. rasa dia pedas.. semangkuk lom tentu shin leh habiskan... selalu shin tengok.. org makan tomyam ni.. lepas isik isik dalam dia habis.. kuah nyer x penah habis kan kan!! korang jgn nak auta laaaaaaaa...

shin jenis x kuat pedas huhuhu.. nanti rasa gatal gatal hahaha.. rasa mcm nak menjerit... sbb pedasnya xleh nak gambarkan.. tp satu jer.. kalo sambal udang.. x leh tolak.. biasa org masak sambal udang jarang pedas... huhu sbb tu leh makan.. sambal belacan?? no wayy!

shin kuran gemar buah nangka.. bau diaaa.. arghh


ni nama dia cempedak.. pun shin kurang gemar.. bau dia kuat giler... pastu.. arghhh.. ulat lumpat lumpat suka kat buah ni... kalo nampak.. dia mcm kejar orang la plak.. geli!



hmm yg ni korang sure tau.. bau dia.. perghhh... 100 meter pun orang leh bau.. lagi kalo sapa sapa makan... nanti sedawa.. perghh bau paing... hehehe.. shin kurang gemar makan durian.. eiii.. sebelum nak kiss.. jgn makan ek!

ni pun shin kurang gemar.. bau dia pening


ni nama dia buah ciku.. kurang gemar gak.. bau dia kuat..


shin kurang suka minum susu huhuhu.. sbb tu lemah lemah tulang.. bukan sebab lebih masturbate ok... kekadang nak gak minum ari teh bukan o... masa oder tu mesti kena letak ais.. dan kurang manis please!!!

shin x minat minum coffee atau nescafe.. naper ntah.. x tau apa nikmatnya.. so kalo bawak shin dating ker.. jgn la kecik ati shin x minum coffee ek.. mmg shin x minat.... ngee~

yak ni nama dia cendol.. hahahah shin x leh terima natang kaler hijau tu... sangat la kurang minat... ntan ngaper...

itu la dia serba sedikit... kalo korang nak kenal diri shin ni... memang x cerewet.. kalo dah org bagi.. shin bedal gak.. tp bahana nak mencari tu xde lah.. huhuhu.. so pada pada meke yg nak shin kenal diri dia.. jgn lupa.. bagitau gak.. apa yg korang x minat ngan minat ek.. senang shin nak kenal korang ngan lebih rapat, dekat lalu melekat hahahaha..

sekian la.. penat adjust gambo ni haaa.. nanti shin cite lagi ek..


m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

17 comments:

AzAz said...

shin, cinta tu buta... hang kasi taw 1000 kali pun dia org xkan ingat ye... coba kasi taw diaorg masa posing kt atas katil... tntu depa ingat smpi mati Opsss...

dh brapa kali recycle gamba mkn tmbikai tu? kok ye pun suka sgt buah tu, tngkaplah gambar laen...

dlm mkanan2 yg ditempek kt sini, udang je yg x berani nak pulun byk... nnti gatal... sapa pun xleh nk tulung...

nangka x main, yg muda msuk dlm gulai tu bley... ciku pun x suka... ada org kata buah dragon yg kaler merah tu rasanya sama dgn buah ciku, iye ker?

motip susu dgn mastubate??? kopi minum leh dpt migraine... kan...kan...

sesapa yg shin maksudkan itew... klu korang nak mengatal dgn shin kasi dia mkn menda pedas2... pas tu tarik dia ke katil Opsss...

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : hahaha pasan ek gambo tu.. x de sapa nak snapkan pic shin makan semangka la... tepek jer la.. i like those pictures... hahahah.. dulik la kan

Terry said...

wah. semua yang shin sker, terry sker..kecuali tomyam and makanan pedas..terry syng sama pedas2 ...ngee~

makanan laut bg gatal badan .. tak koser kayyy...

P/S : comel arhghh pic shin mam semangka.. meh terry bg makan benda lain plak.. ;)

i'm shin... i'm inesen said...

terry : hahaha.. jgn terpengaruh ngan azaz.. aishhh..

AkU said...

erk~~shin taste kte sme la..kalau di kecualikan tomatoes tu..

Frodo Baggins said...

kau buat aku rasa nak makan
lak skank ni! ciss

i'm shin... i'm inesen said...

aku : uittt.. tomato sedap lerrr... nyum nyummm

frodo : makan pe ek?? suka x?

AkU said...

xsuke slimmy2 things dlm buah tuh..

i'm shin... i'm inesen said...

aku : x semua ar... yak muda2 ok jer.. mantap

AkU said...

mantap..erk~~

i'm shin... i'm inesen said...

aku : maksud shin.. tomato muda... dia xde lendir sgt.. so far shin makan ok jer

AzAz said...

a'ah terry, otak sy ni dh semulajadi kuning diRaja occay... ko tu budak baru nak belajar, kuning light2 dh la naaa...

timun shin xsuka ker? selain dari makan utk mulut atas, bg yg expert boleh try guna kt bwh... Opsss...

PS: tgh download citer yg shin suggestkan tuh, tgk 1 episode dulu... klu narik bru carik semuanya...

Adam said...

adam suka buah berangan panggang~~~lalala

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : plz ler.. jgn lucah lucah.. over k.. shin dah tengok cite tu.. besh.. tp x complete ler.. dapat tengok 9 episod jer...

adam : buah tu kalo makan banyak banyak leh mabuk eh?

AzAz said...

ok ok oklah... kekdg sy horny tahap cipan, tu yg merapu tu... Opsss... sori ek!

""...bila sy kacau awk.. sy takut nak kenal awk..
...bila sy dah kenal awk.. sy takut nak terima awk..
...bila sy dah terima awk.. sy takut nak syg awk..
...bila sy dah syg awk.. sy takut kehilangan awk.."" <~~~ utk Terry kan... Opsss...

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : hahaha... kalo horny.. apa lagi... merapu jer apa dapat..

* benda tu utk sapa sapa yg patut

AzAz said...

XD ahaks....