Monday, November 9, 2009

heppy besday mohd shamsul bahari


hey hey hey... home sweet home yall... shin dah selamat sampai umah dah tengah ari tadi.. ngee.. seronoknya dapat menghirup udara yg x tercemar... xde bunyik bising.. xde orang ramai... tp rugi.. tak dapat cuci mata ngee~

pepagi lagi mohd shamsul bahari dah kejut shin mangun tido.. adehhhhh.. x puas tido ok!!! yer lor.. dia kena pi keje.. dan shin pun nak kena balik kulai... x sempat bekfes... sampai pudu jer terus beli tiket bas... yeah yeah kali ni dapat naik bas gagap.. KKKL.. dan hanya 5 orang penumpang jer pagi tu.. ngee... camne diaorg dapat untung ek??? sedey~

p/s : bagus xde budak kecik yg kuat memekak.. shin tido dari awal pejalanan.. tau tau jer sedar dah masuk tol ayer hitam.. perghhh selesa...

ohhhhhhhhh.. rindunya kat encik lappy shin... plak tu masa shin lepak umah mohd shamsul bahari.. shin x bawak encik lappy shin sekali.. berat wooo macam dengong anak gajah kat belakang... adehhh.. next time la.. masa bulan Disember nanti.. shin lepak KL lagi.. time tu shin bawak encik lappy shin.. ngee~


hmm enri hari ni sangat khas.. shin tujukan kat kawan baik shin... Mohd Shamsul Bahari.. ngee.. hari ni besday dia yg ke 31 tahun.. ish ish ish.. dah tua ek... xmo pakai Anew ker?? hahahaha

semoga panjang umo... terus benapas dalam iman.. di murahkan rejeki yg halal... dipelihara kesihatan dan keselamatan selalu.. gembira gembira selalu.. dan di pertemukan jodoh yg halal ops~


amek gambo guna camera fujifilm.. cantik x shin amek?? ngee~

x sabar nak jumpa lagi.. next time kita maen game para para sakura lagi ek.. nak celen cappy.. hehehe dia ingat dia sorang terer... pacik duanz ngan pakcik musang pon cam terer yer... xpe xpe.. semua nya akan hanya mampooo memandang kehebatan shin!! ngee... tungggu~

sekian~


pemberi ucapan : budak paling inesen in d'world

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Terry said...

Yaya. welcome back to Johor Baharu Shin... *walaupun Terry kat Penang.. haha.

and To your friend, Shamsul , Happy 31st birthday to you too~!! haha. :))

and yes shin, cantik amik gambo. bila nak buat photoshoot lagi neih? hehe...

P/S : nampak macho la pic kat bawah tu. wee~ :D

i'm shin... i'm inesen said...

ngee.. mancho ek???? kat gambo jer kalo luar mucho.. huhuhuh...

photo shoot?? tunggu raya puasa hehehehe

AzAz said...

eh... sama lah dgn shin, dah kertu rupanya korang ye... klu dia x nak pki anew, srh dia pakai SK2, ok tu ada miracle water, pas pki 2 minggu je kulit dah muda blk... dh kertu ni org dh x kira mahal lg, asal chantek, anyway, Happy Birthday kat Samsul Bahari & Shin jugak

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : ok ar tu.. x yah pakai mahal mahal.. tengok gambo kitaorg.. ok jer kann.. atleast ada la tepek gambo diri sendri.. kertu kertu pun orang nampak gambo kitaorg.. atleast x lah hiding di sebalik gambo natang lain... kan kan~

bestke said...

hahaha panas2...

happy birthday to sham

AzAz said...

aduss.... cakitnyer....