Sunday, November 1, 2009

november : 30 hari mencari cinta


ngee... tajuk entri x boleh blah... saje... kalo bulan lepas 31 hari mencari bahagia.. la ni bukan ni plak 30 hari mencari cinta la kaedahnya... leh dapat ker??? shin x desperate.. cuma saje saje.. jolokan semangat camtu ar...

hampir 3 hari x maen tenet.. x update blog.. adehhh... rasa rindu sgt.. rindu kat blog shin.. rindu kat korang korang semua ( my followers ngan silent reader ) ops.. ade ker eh??? ngee~ anyway.. korang rindu kat shin tak ni???? hehehehe

bz skit la.. lagipun xde mood.. aritu encik lappy shin kena jangkit virus.. so hangin satu badan.. moody manjang.. pastu ari Jumaat shin tido umah bujang.. memang xde bekalan tenet kat situ yer.. sangap manjang.. sabtu plak 1 hari shin kuar umah.. pi jenjalan Singapore.. pastu tido umah bujang gak... then ari ahadnya plak.. shin sibuk kuar amik barang2 yg kengkawan shin oder kat katalog Avon.. petangnya maen tennis.. shin balik umah dah dekat kul 8 malam tadi.. sib baek mak shin x bebel shin dah beberapa hari x balik umah.. hmm dia lagi suka kot!! ngee~

kejap jer dah masuk bulan november ek... aishhh ada lagi 2 bulan nak masuk tahun baru.. adehh xleh bayangkan la.. kalo tahun baru kali ni pun sama gak.. kesorangan ( xde 'yg special' ok teman ) ngee...

shin ingat nak tepek gambo gambo masa jenjalan aritu.. nanti la next entri.. ni entri saja saja... mukadimah sempena masuknya bulan november..

untuk tu.. terimalah lagu november dendangan artis pujaan sepanjang zaman.. sharifah aini... lagu ngan lirik yg sangat indah... jom kita dengar bersama ek...


keanehan perasaan sering menyentuh kalbu ku
kehadiran kau november membawa peristewa
ku rasakan keindahan bulan bintang dan malam
ku rasakan kesegaran titik embun dan hujan
ku nikmati semuanya menjadi santapan jiwa

cinta kita bak misteri memilih bulan dan hari
pertemuan bulan itu bekesan di hati ku
ku rasa kehadiranmu menyerikan hidup ku
bagaikan kuntuman bunga kelopak cinta terbuka
ruang hati ku yg sepi kini telah terisi

bermula di mata..
meresap ke hati..
ingatan manis di bulan november tetap abadi..

ingin ku ulangi..
di november ini..
biarkan beribu kali aku ingin bersama mu...

biar manis atau pahit suka dan duka bersama
biar miskin tak bergaya asalkan kau setia
pertemuan bulan itu berkesan di hati ku
november dalam ingatan terjalinnya hubungan
november dalam ingatan semoga berpanjangan

ececeh... terbuai buai ngan suara lemak merdu kak pah dulu dulu... tengok la aksi makcik ni ek.. suka suka suka.. hope lagu ni menjadi kenyataan untuk shin huhuhuh.. poyo poyo..

ouh.. biar shin tepek satu gambo masa kat singapore aritu.. saje tepek tepek.. kot kot korang x sabar nak tengok ( muntah ) hahahaha...

tetap promote album Nikki kat Singapore ok!!

sekian dulu ek.. jumpa lagi..

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

3 comments:

Terry said...

ala shin.. ofcourse la we all miss you. ngee~ :P.

yeah.. nampak sngt shin moody bila internet takder kan :( ..
memarah jer memnjang.. tapi biasala,
evrybody's like that nowadays, no internet, no mood.. mahaha.

takder special somebody? hmm... insya allah.. ada la tu nanti ;).
hehe....

besh lor lagu kak pah nieh.. sedap jer suara dier~ slrrp!

ya allah , shin.. kat singapore pon jadi promoter ek? :P..
*bukan nak ajak Terry sekali :'(...
sampai hati shin.. muhuhu..

i'm shin... i'm inesen said...

terry : ngee~ *kembang kuncup lovang idong ada gak orang orang yak rindu kat shin ngee...

sorry ek terry.. shin xleh control ler.. moody kalo ada poblem...

kan kan.. besh kan lagu ni.. suka suka suka.. shin sangat suka~

hik hik.. mesti la promote..untuk Nikki. next time ek.. pi skali

Terry said...

huhu.. jgn besa sangat lubang idong tu.. :P.

janji ek pi skali? huhu >:)