Tuesday, November 24, 2009

hodoh di luar.. cantik di dalam...


kengkawan nak tau??? ntah la ek.. sejak dua menjak ni shin rajin betul hadap encik Lappy.. bukan maen tenet.. tp sebab tengok benda alah drama drama ni.. aritu Nur Kasih.. la ni shin baru abiskan cite Ugly Betty season 3


hmmm lepas abis tengok Ugly Betty season 1 & 2 lama dulu.. shin terstop kejap sebab xde bahan.. dvd dia pun shin xde beli.. then masa shin pi KL aritu.. shin copy la dari Mohd Shamsul Bahari.. hmm cuma la ni shin sempat abiskan tengok..

hmm shin ni jenis x tahan sabar.. lepas abis satu episod.. mesti shin nak tengok episod yg lain.. so kalo bole xmo non-stop.. hasilnya.. dalam tempoh 2 hari shin dah leh habiskan Ugly Betty season 3 huhu.. hebat kann shin ni.. huhuhu

selain Desperate Housewife, Gilmore Girls ngan Will n Grace.. cite Ugly Betty ni buat shin rasa nak tak bosan tengok... huhuhu.. ceritanya sentiasa besh...

hmm cuma yg shin perasan.. si Betty x perasan ker si Marc ngan Amanda tu selalu buli dia?? hmmm takkan la xde perasaan marah langsung.. geram kekadang tengok huhuhu..

apapon yg paling shin geram.. pesal la si Betty ni sentiasa dapat bf yg ensem ensem eh?? aishhhhh beruntung benar dia.. huhuhu.. in reality life.. leh dapat ker??


bf Betty yg 1st si Henry..


Gio.. bf Betty yg ke 2.. cool~


pastu Betty jatuh cinta kat jiran dia Jesse.. siap cium lagik


last sekali ngan Matt.. hmm sweet couple.. tp dah broke up


suka la ko kan!!! huh!

arghhhhhhhh.. kenapa la Betty leh senang senang dapat kan... ada orang lain nak cari sorang pun payah... mesti mandrem kuat ni.. ilmu mak esah mana la si Betty ni pakai.. cehh~

p/s : dalam ramai ramai bf Betty.. mana satu yg korang rasa paling howt.. hmm soalan ni ditujukan pada sesapa yg tengok cite ni jer yer.. bukan berpandukan pada gambar semata mata... ngerti..

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

Terry said...

ehh.. Terry pon dah lama tak tngok Ugly Betty. dulu tengok tapi terhenti sebb SPM.. ehem2..

yep. selain U.B, Desperate Housewives pon besh gak.. and Ghost Whisperer.. and so on. :)
*bila la Malaysia bleh buat filem/drama berkualiti camni ek..

hohoh.
em.. saper hot? Gio kot. *larik

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

suka henry ngn jiran dia tue....layan gak erhhh...bestkan ugly betty....

lanz_evo7 said...

huhu..walaupun ak x layan cete ni
tapi ak suka jalan cete dia best!!

AzAz said...

huh, xde satu pun yg best... lagi best bf kakak dia... klu x silap coach sekolah justin... mmm... merembes :)

Anonymous said...

opkos lah si Henry tu hehehe



mIE...

bOyFeiZ said...

hohohoho...xde pun yang howt.. sebab xd api2...hahahaha.. tettt!!

Arie Anuar said...

pasni ramai2 la ikut style betty..
leh dapat bf hot2 cam dier kan..
=P

i'm shin... i'm inesen said...

:)

shin susah nak wat pilihan.. Gio atau pon Matt.. tp rasanya lebih pada Matt..

ngee~