Monday, November 23, 2009

kisah hari minggu


hye guys... korang watpe tu?? hmmm camne cuti hujung minggu korang?? menarik ker? tertarik ker?? ngee~

haaa nak tau apa shin buat cuti cuti ni?? hmm duduk duduk duduk.. jom shin citer sekarang ek..

masa ari jumaat aritu.. ada la sorang kawan blog shin ni.. dia tgh bermasalah.. lantas timbul idea dia nak turun JB.. he need someone to talk katanya.. xde org lain dia kenal.. actually dulu kitaorg pernah plan nak pi Singapore sama sama.. tp shin terpaksa cancelkan sbb shin risau virus H1N1.. plak tu dah dkt ngan bulan puasa.. shin nak jaga kesihatan bebaik masa tu.. so kali ni shin try jumpa dia.. kebetulan plak perasaan dia x berapa nak stabil.. hmm time ni la gunanya seorang kawan... kan kan...

p/s : selepas Arel, mamat ni blogger ke2 yg shin jumpa.. ngee.. tahniah la kawan sebab dapat berjumpa ngan shin yg inesen ni huhu ( poyo tak? )

so pagi tu shin pi jumpa dia dan lepas breakfast kita orang naik bas pi Singapore.. hmm x banyak benda yg kitaorg borak huhuhu... dan shin rasa all time mengantuk yg amat sangat.. asal masuk bas... masuk mrt asyik nak tido jer ngee~

shin rasa penat sangat masuk singapore hari tu.. ngan kena berdiri lama... bas ngan mrt yg sesak ngan umat manusia... arghhh i'm stress.. mood.. tp shin try sorokkan rasa moody tu sebaik mungkin.. cuaca plak aritu mcm saje nak kacow shin.. panas yg amat.. adehhh.. nak amik gambo pun susah.. sebab mata asyik x nampak jer huhuhu..

shin sebenarnya dah plan ngan cik Niza yg kitaorg nak pi Singapore cuti Raya Haji nanti... hmm nampak nya.. minggu depan shin menempah maut lagi sekali ar.. mesti penat berganda ganda...

pada kawan shin tu.. sorry la ek.. kalo shin x banyak cakap.. shin mmg kat luar senyap jer orangnya.. hope u have fun shoping shoping ngan jenjalan ngan shin yer.. jgn pikir banyak banyak ek.. sorry la shin x membantu apa apa pon..

for u guys.. tengok la gambo gambo pemanas badan ni dulu.. hahaha sebab minggu dpn kalo jadi pergi singapore lagi.. gambar gambar yak macam ni gak yg akan shin tepek.. tengok la sampai muntah ek...








ngee.. next time baru shin tepek lagi banyak gambo ek.. gambo yg shin amik ni pun shin x tau apa nama bangunan or tempat tempatnya.. huhuh... see.. my mata sentiasa x terbukak.. sebab nak cover pancaran matahari.. aishhh...

sekian ek~


next week nak pi lagik... sapa nak ikot?? jom!!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

5 comments:

lanz_evo7 said...

erm.. :-p

Terry said...

huhu.. :)
baik la shin teman kawan shin tu kan?
inesen sungguh.. hehehe.

I love those pic. . cantik sesangat..
tapi yang paling tip top yang last skali kot. weee~

bOyFeiZ said...

wooo..camtu ek...

i'm shin... i'm inesen said...

terry : hmm budak inesen mmg camni... sentiasa baik ngee~

boy : camtu laaa

bestke said...

:-)