Sunday, September 27, 2009

acara hari minggu



p/s : uwaaaaaaaaaaa dah habis cuti rayaaaa.. kejapnya!!!!

hari ni awal shin mangun tido... last shin mangun tido awal masa Hari Raya pertama aritu.. banyak baju nak kena basuh.. aishh.. bilik shin pon dah macam tongkang pecah dah..

bila nampak shin nak basuh baju.. mak shin pun mula la wat order... suh basuh baju yg lain lain.. shin ok lagi laa.. baju lom siap basuh lagik.. dah ada order baru.. dia suh isikan kuih raya.. sebab bebila masa ada orang nak datang beraya.. perghh tak cukup ngan tu.. dia suruh shin besihkan ruang tengah umah.. adehhh... kang menjawab kangg derhaka la plak.. shin diam jer.. continue basuh baju..

x cukup ngan tu.. babah pun xmo kalah.. dia suruh shin isikan minyak keEgoan shin.. dah nak habislah tu kot.. kang dia nak pi masjid xde minyak.. aishhh tu pun nak suh shin... selamba shin wat donno.. kete babah masuk bengkel sebab tu dia pakai keEgoan shin...

actually dari mlm semalam dah ada rasa bengkak sikit hatini.. hmm semalam diaorg keluar beraya, then balik dah malam.. pastu mak shin dok tanya shin.. masa shin bawak kereta sehari sebelum tu.. ada rasa kereta tu meragam ker.... shin bilang la xde.. sebab shin bawak ok jer.. pastu mak shin complaint.. asal shin bawak kete jer.. mesti kete tu problem.. aishhhhhh x pasal pasal shin lak kena.. sib baek shin terus masuk bilik.. kalo dengar dia dok berleter lagi banyak.. ntah apa la shin jawab...


boring ar.. esok dah naik keje.. 10 hari cuti rasa cam x puas.. macam habis camtu jer.. macam banyak benda yg shin x dapat buat ( apa benda ek... shin pun xtau ) shin dah leh agak.. banyak keje belambak.. malasnyaaaaaaaa...

bila masuk keje sok.. selain banyak keje... mesti banyak dengo cerita raya diaorg... hmm banyak dengo org tanya 'bila nak wat open house?'... banyak banyak banyak lagi la lepas tu..

shin dah berkira kira xmo bikin open house tawun ni.. malas.. just attend open house orang lain jer.. ntah ek... rasa cam x menarik nak buat..

hmmmmmmmmm... lepas ni nak wat apa ek... nak isi kuih raya malas.... nak besihkan umah malas... nak isi minyak keEgoan shin pun malasssssssssss.. biar la kena bebel... kalo shin buat pon.. tetap ada benda yg buat kena bebel... ngee~

baik main tenet kan! sekian~

m(^o^)m

* i'm shin.. i'm inesen

3 comments:

MeManik said...

semua org pun akan lalui pengalaman sprti anda, smua org pun malas wat itu ini, tapi kalau anda x nak wat sape lagi yg nak wat? xkanlah nak upah pembantu peribadi menyelesaikan semuanya trutama lepas raya ni, poket mesti tgh demam

rasa malas tu bisikan syaitan yg dh trlepas dr ikatan slama sbulan... jadi trdengar pujuk rayu mrk2 tu, kuatkan smangat dan iman

AzAz said...

a'ah ler, tu 2, syaton dh terlepas... makin rmai le yg buat maksiat lepas ni... tentu shin dah x saba nak melayari web lucah ni...

seingat saya ada satu entry shin, di mana shin mengaku shin mmg suka tgk laman web lucah tu so jgn nak deny ya!satu soalan puaka, shin selalu tengok laman porn yg mana?

i'm shin... i'm inesen said...

memanik : so.. sifat yg ada dalam diri shin ni mmg x heran la kan... ramai org rasa.. hmm poket shin bukan demam lagik.. tp H1N1 ngee..

azaz : itu rahsia