Saturday, September 26, 2009

Istimewa Hari Raya : photoshoot

arini shin rasa sunyi sangat... rindu... sedey... memacam lagi laaa... pastu Mohd Shamsul Bahari nak balik KL ari ni.. lagi la shin emosi.. sob sob.. lepas ni shin sorang sorang balik kat sini... xde kawan nak sembang sembang sampai pagi.. gelak gelak sesama... jenjalan sesama...

tadi dapat la habiskan masa berkualiti shin ngan Mohd Shamsul Bahari, kitaorg pi solat Jumahat sesama, makan tengah ari sesama ( sedap la makan.. cuma pedas laaa mak ko masak ), pastu shin ikut family Mohd Shamsul Bahari hantar dia pi Kluang.. transit jap.. sementara nak tunggu housemate dia datang amik... sempat la pi jenjalan jap... tp kitaorg x borak sangat... lagipun family dia ada... x leh nak gossip gossip sambil cuci mata ngee~

aisshh seronok tadi masa kat dalam masjid.. sambil dengar khutbah Jumahat.. kitaorg buat scanning kejap.. sambil borak borak.. gossip gossip guna sms... nak cakap x boleh.. kang x dapat pahala solat Jumahat.. hehehe

dalam kul 5 petang.. housemate Mohd Shamsul Bahari sampai.. bermulalah detik perpisahan kitaorg... cedey.. sempat shin pesan suh slalu balik heheheh... mak dia pun xde pesan camtu hahaha... hmmm x sabar nak lepak sesama lagik.....!

hmmm td kan.. shin terjumpa kedai jual sticker upin ipin.. murah jer.. Rm1.40 buku... ada 6 helai lagi.... banyaknyaaaaaaaaaa... seronok.. terus shin pi beli... sebab seronok sgt.. di tambah ngan emosi cedey.. shin terlupa nak survey CD lagu Nikki ngan charger HP... cissssssss...

p/s : sorry la untuk kengkawan shin.. guys.. korang mesti bosan shin asyik pasal MP3 lagu Nikki tu jer kan hahaha.. mesti korang rasa mual... tp shin tau.. Mohd Shamsul Bahari mesti dah mula suka dengar kan kan!!! hehehehe.. kan shin dah cakap.. lagu lagu dia sedap!

la ni Mohd Shamsul dah sampai pun kat KL.. so lepas ni.. cuma dapat borak borak kat YM ngan phone jer la.... hmm nanti la.. shin plan nak pi KL.. bulan 12 kot.. kumpul duit.. sbb nak paksa housemate dia bawak shin pi IKEA heheheh...

okla.. entri kali ni.. shin tujukan khas untuk kawan baik shin... dan juga kengkawan blogger shin.. korang tengok laaa gambo gambo kita org sampai muntah ek.. hehehehe

***end***

masa Raya keempat aritu.. shin, Mohd Shamsul Bahari ngan encik Azim beraya la kat umah encik Azmi.. di sebabkan encik Azmi dah offer nak watkan photoshoot untuk kitaorg.. so, bebondong bondong la kitaorg bawak beg berisi baju melayu.. semata mata nak wat pohotshoot hehehehe.. gigih ni...

sampai jer umah encik Azmi dah dekat kul 8 malam.. perut memang tengah lapar.. mekasih sebab menghidangkan kitaorg ngan pizza... sedap sangat.. nyum nyum...

model kena makan dulu.. amik tenaga kann~

mekasih sebab tau feveret shin.. salad pizza hut ngee~

lepas dah kenyang.. baru la kitaorg bersiap untuk buat photoshoot... wahhh teruja sangat.. tp takut lak.. sebab shin x pandai nak pose pose dpn kamera.. shin ni pemalu lagi inesen la kann.. nanti gambo x lawa la plak... pastu tambah segan.. tetiba ada 'gadis' .. kawan encik Azmi.. nak join wat photoshoot.. isk...

dekat lebih kul 9 malam.. bermula la acara mengepose depan camera hehehe.. memula agak keras la.. ngan sistem lightning encik Azmi lom kukuh waktu tu.. amik jer la apa yg patut.. pose sembarangan jer.. hehehe

ni la hasil hasilnya... korang tengok la sampai muntah ek.. heheheh.. agak agak mual tu.. stop kejap tengok...


tu dia.. korang dah start rasa mual x??

Hangkiu Jaya ngan Hangtu.. pahlawan gagahh perkosa hik hik

adegan cukup memualkan semua pihak ngee~

bajet dah habis lawa la kunun hehehe

'gadis' model sambilan utk kitaorg ngee~

gigih mengepose~

sorang lagi 'gadis' yg nak bergambo ngan kitaorg



nampak inesen sangat shin kan!


lagik adegan memualkan hehehe






bila dah nak last photoshoot tu.. bateri flash encik Azmi lak kong.. aishhh terus mcm lightning x cukup... tapi kitaorg tetap gigih meneruskan sisa sisa photoshot yg ada.. sampai la dekat jam 1 pagi baru selesai semuanya..



tu dia.. photographer tersohor tanahair wat keje

bila dah selesai semuanya... majlis gotong royong mengemas la plak... then.. sambung makan pizza sebab lapor.. hehehe.. dah keras kejung daaa.. tapi tetap licin...

so kat sini shin ucapkan mekasih kat encik Azmi.. sebab sudi menaja seisi photoshoot kitaorg.. dan untuk pizza tu sekali... hope x serik ek.. next time offer la lagi yer~

kepada Mohd Shamsul Bahari ngan encik Azmi.. semoga jumpa lagi ek.. kita puas berseronok seronok.. ketawa sama sama.. hope sampai bila bila macam ni.. jaga diri memasing bebaik kat luar sana... ada masa.. balik la kampong ek... jgn lupa asal usul hahaha.. love u guys.. dah anggap korang mcm keluarga shin jugak... hope kita semua jumpa lagi Hari Raya Aidilfitri.. tahun tahun akan datang ek.. sob sob..Align Center
sekian dulu entri kali ni.. jumpa lagi ( ngantok daaa ni )

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

10 comments:

azli said...

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…
Sorry masih dalam mood raaya.. aku saja melawat blog korang ni dah 25hb ni naik kerja tengah gian baalik untuk mem bloggin member2 wah..waah.. aku sedang boring mana korang semua ni masih bercuti lagi ke
adoh jadi model plak ko ni.. ko ni pose tak ingat.. snap sana sni meriah nyaa raayo ko ni...ni mesti banyak dapat royalti tak yah aku bagi duit rayo kat ko.. ko dah kayo hasil royalty gambaar ko.. ko tenggok je David beckham dah kayo rayo jaadi model je..main bola tu tak seberapa... tapi lulus sensor plak gambor ko tu.. tak hengat...

i'm shin... i'm inesen said...

azli : meh beraya kat umah shin

F said...

alamak

comel2 la kawan shin nih

taste!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

fengsan tgk model sambilan =D

i'm shin... i'm inesen said...

firda : pi la ngurat

nuar : untuk mengelakkan fitnah.. shin terpaksa 'gelap'kan diaorg hehehee

I am Karl said...

huahuahua

gile arghh photoshoot cik shin

haha

album nikki - hawa?

sebuah album yg best tp disisihkan

tertarik dgn Oh! My? lagu tu hebat - cume lagu tu ada part2 yg diciplak dr lagu queen of the nite

Cantik, betara sukma - best!

album tu tak rugi dimiliki!

AzAz said...

smua ok tapi sygnya xkan itu aje bckdrop yg ada??? bosan lak tgk latar blakangnya

i'm shin... i'm inesen said...

karl : erkk karl pun suka ek album nikki.. sedap kan.. shin download jer.. nantilah.. akan beli jugak.. album Hawa ngan Maharani.. sangat best.. semua lagu dalam album Hawa ni shin suka.. kalo dengar Baby Baby.. mcm bukan lagu orang mesia yg bikin... sedap.. lagu Oh! My tu menginspirasikan lagu lain.. hanya part soprano tu jer.. xde hal.. still ada originality lagi.. tp paling sukaaaaaaa... Selamat Tinggal ngee~

Azaz : ada dua backdrop.. tp tukang photographer dah penat.. x sempat nak tukar.. so... apa yg ada jer la.. untung ada orang nak amikkan.. dari xde??? kaann!

AzAz said...

hissss.... ko ni mmg suka bebenor terima budi org kot2 nnti tergadai body.... baru ko tau

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : orang bebudi kita berbahasa.. orang memberi kita merasa.. terima ngan meminta minta sangat la jauh beza.. orang yg beri tu x lebih lebih.. kamu plak yg terasa.. apa kesss.. dia ok jer.. terlalu obses ngan buruk sangka..