Wednesday, October 21, 2009

arghhh panasnya


adoiiii.. dari siang bawak ke malam.. rasa panas sangat la.... naper ek?? matahari semakin dekat ngan bumi ker eh??? tu belum lagi tahap sejengkal ngan kepala kan... aiyoooooh takutnyaaa...

dah la iman shin nipis.. pahala kurang.. dosa la belambak lambak.. lagi la makin rasa panas kan.. huhuhu.. x dapek sapo sapo nak nolong eh.. tempat korang panas x????

shin dah standby awal awal dah.. time pepanas camni.. memang shin akan slalu minum air mineral bebanyak... untuk itu shin nak berkongsi cerita tentang satu produk ni.. korang mesti suka... harganya munasabah RM1800 jer.. kita jangan pikir harga.. sebab kesihatan kita lebih berharga dari wang ringgit tu semua.. duit bole di cari.. tp.. kesihatan perlu di jaga kan kan.. bukan saja untuk kita.. tapi untuk semua orang yg kita sayang...


Kelebihan Penapis Seramik dan Penapis Seramik Anti Bakteria Nano untuk sinergi Penapisan & Perlindungan.

    Sistem WaterLife dilengkapi gabungan Penapis Seramik dan Penapis Seramik Anti Bakteria Nano pada peringkat penapisan 1 dan 7 masing-masing. Ini adalah ciri unggul Sistem WaterLife CNI yang dapat menghalang pencemaran sekunder.

  • Teknologi canggih sistem WaterLife
  • Air tulen dan sihat
  • Gugusan molekul air yang kecil
  • Menjimatkan dan pragmatik
  • Konsep DIY – mudah dipasang dan diguna
  • Mengandungi mineral
  • Menjana tenaga & Qi
  • Kemas & praktikal


Dengan WaterLife® Water:

  • minuman anda lebih sedap & menyelerakan
  • nutrien makanan tambahan lebih mudah diserap & berkesan
  • kesan produk penjagaan kulit lebih terserlah
  • bahan makanan lebih bersih & baik
bila cuaca panas.. rasa rimas... rasa bahang dek cuaca yg kergersangan ni.. rasa macam all time nak duduk dalam peti ais.. hmm mandi toksah cakap ar.. asyik kuar masuk bilik mandi.. kalo panas sangat nanti semua kepala cepat pening.. aishhh.. bila la nak hujan eh~

lambatnya nak hari minggu ek.. kat tempat keje pon xde yg dok teruja nak pi Bon Odori.. hmm shin pun mcm xde teman jer nak pi sana.. nampak gaya tawun ni x pegi la ek...

shin ngan Mohd Shamsul Bahari ada plan nak pi Melaka new year nanti.. actually lom tetap lagi tempatnya.. ingatkan nak ajak kawan yg lain sekali eh.. mcm cappy ker.. encik ari ker ( ari awal awal ckp mungkin bz.. almaklumlah dah jadi cameraman tersohor ) huhuhu... ada sesapa nak join?? hahahah.. xde la.. shin nak tanya la.. kalo kalo korang tau tempat mana menariknya utk lepak lepak kat melaka tu.. ngan penginapan dia sekali ar.. senang nak pegi snap snap... makan makan.. cuci cuci mata.. huhuh.. ato pon korang ada suggestion tempat lain yang menarik untuk sambut new year tawun ni... share share la ek..

sekian dulu ek.. jumpa lagi.. hmm dah kul 12 malam dah.. pi tido semuanya ek... mana mana yg desperate tu.. semoga mimpi yg indah indah... ngee~

tetiba terasa alangkah beshnya berpegangan tangan.. ngee~

m(^o^)m

* i'm shin.. i'm inesen

12 comments:

AzAz said...

a'ah panas gak kt utara ni... tapi umah ada penghawa dingin jimat letrik tu, jadi rasa aman seket, xkanlah masa kat dunia dh nak rasa neraka kan? at least biarlah kat dunia ni rasa sejuk, kt alam bazar mmg sahlah kena bakor... huhuhu takut gak...

uiih dh jadi budak promoter penapis air lak? dh trlmbt lah shin, sy dh beli bio aura tu... dh le mahal, alat ganti pun mahal jugak... tapi airnya mmg sedap :)

mmg sy dh lama gak x brpegang tangan... alah pegang tgn sendiri dh lah...

Terry said...

selamat belah utara ni hujan skit...
haha.. tak la rasa sangat bahang kepanasan tu..
tapi kekadang, panas yang hazabb...
haha.. depends on the weather la kan?

emm.. tu la shin.. the last time Terry pegang tangan pon masa darjah enam dulu... rasa rindu plak..
skunk? pegang tangan sesorang jer la..

jom shin? kita pegang tangan sesamer.. haha :P

Suf n Steve said...

nyehh

ko peganglah tgn makcik merry tuuh, harus 2 pun dapatgelang pusakaorg tue itew. bley

bestke said...

shin

eh kata nak datang berholiday kat kat kelantan :-)

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : shin x promote.. shin jer berkongsi pengalaman jer.. kat umah ni hari hari minum air waterlife.. huhu

terry : yok kita pegang tangan yok..

sufi : erkk.. xper la.. x dpt gelang pon xper.. xmo la pegang tangan makcik merry ni..

bestke : ek.. ada org tu ckp nak pi singapore.. xde pon??

ZaCk AzRiN said...

oooo....
nk p holiday erk...
ermmm...kat melaka xthu la tmpat mnrik...
tp klu kt perak...zack thu la...
especially taiping...(promote sket)
wowowowoww...mentang2 nk g holiday, dan2 tringin nk bpegangan tgn erk...
"inesen" sgt la shin nie...

i'm shin... i'm inesen said...

zack : kitaorg x decide lagi.. cuma dalam our mind melaka la.. ngan bangunan merah merah tu huhu.. pegang tangan tu kalo ada peluang la.. huhu..tul tak??

ZaCk AzRiN said...

ooo...
meh la perak...
lg best...cume xde pantai jela...
tp byk tmpt yg romentik...
huhu...kalo de peluang erk?
huhu...spe la yg btuah 2 erk...
bleh zack thu x?

i'm shin... i'm inesen said...

zack : dok menghunting ni.. hehehehe... nak ker??

ZaCk AzRiN said...

nak...nak...nak....

i'm shin... i'm inesen said...

* malu

ZaCk AzRiN said...

hehehe...