Thursday, October 22, 2009

pesen musim panas


kalo korang nak tau.. shin ni jenis sempoi jer.. xde mcm orang lain yg reti nak stylo stylo.. kalo kuar pi town selesa pakai selipor jer.. huhuh.. bukan kaki shoping ( sebab fulus selalu kering ), bukan branded punya orang la.. apa saje yg murah tapi berkualiti.. shin akan beli dan pakai.. kalo dah suka dan selesa kat baju tu.. memang akan selalu pakai la huhuhu....

so bila cuaca panas terik ni.. selalu nya kalo pi keje.. jarang la shin pakai baju singlet.. dan lebih kerapkan pakai boxer jer.. x selesa benda benda yg melekap kat badan.. panas.. nanti bila dah panas.. cpt nak emo.. nak marah marah huhuhu... so shin kena menjaga tata tusila shin sebagai ikon inesen yg baik budi pekertinya.. berbody bahasa... so tata tertib shin akan selalu di perhatikan oleh orang orang yg menjadikan shin ni idola inesen diaorg huhuhu.. *mula tak korang dengar??

walopun shin tak tau pasal stylo ni.. tp shin rasa kalo time musim panas terik ni.. better kita pakai baju yg serap peluh.. baju yg nipis kot.. bukan jenis jarang yer... kalo suar plak.. selesa nya pakai suar pendek paras bawah lutut ( aurat tu kena jaga yer ) huhuhuh... dan selesa berselipor sepanjang masa...

korang bayangkan jer lah.. tetiba badan korang berbau peluh.. atau orang kat sekeliling korang berbau masham.. apa kah tindakan refleks yg akan korang berikan?? nyahhhhhhhh kau dari sini kan.. hehehehe.. so better sebelum berlaku.. better kita elakkan ngan kita kuar umah pakai pakaian yg sesuai la kan...

kat bawah ni shin tepek gambo model model terkini yg howt.. ngan pesen musim panas diaorg yg sensasi lagi up to date.. so korang leh suggestkan utk kengkawan korang.. pakai camni untuk nampak lebih menarik.. sentiasa jadi tumpuan orang ngee... hehehe... jom kita tengok sekarang.. korang leh vote.. pesen mana paling menarik la ek..


tu dia.. ngan aksi melepek ke dinding.. pakaian ini di buat dari material bermutu tinggi.. 100% cotton asli yer.. ngan warna yg menarik.. sesuai untuk sesapa yg ranggi yer..


perician lebih di tumpukan pada tali yg mengikat kaki model itu yer.. material nya dari benang sutera paling mahal kat negara china... membuatkan si pemakai nampak lebih menggoda...


untuk sesapa yg ceria lagi aktif... pakaian ni sangat la sesuai yer.. ngan warna yg mengghairahkan.. sungguh mempersonakan sesapa saja yg memakainya..


hitam itu menawan yer.. walaupun orang bilang kalo pakai kaler hitam time panas akan lebih merimaskan dan memanaskan.. tp pesen sebegini.. sangat la sesuai di pakai di mana saja.. blusher lebih untuk kesan khas yg lebih afdhal yer..


tu dia... bunga tu jadi trademark musim panas yer... ngan kaler merah menyala.. walaupun agak terang kaler ni.. tp begitu sesuai di pakai di iklim tropika macam kat malaysia ek...


ni la pose model paling wanted yer.. Ck, Lv, Prada.. semua nak pakai model howt ni.. tp di tolak mentah mentah... bukan demanding.. tp.. allergic ngan jenama mewah katanya... kaler biru yg digunakan untuk material ni amat sesuai ngan cuaca panas sekarang ni.. redup jer mata memandang... sama redup kita tengok wajah dan aksi model ni kann!

so yg mana satu pilihan korang... pilihan di tangan anda!!!

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

20 comments:

Louie Terbang Tinggi-Tinggi said...

pilih shen jerk la..hahha

AzAz said...

a'ah tul tu Louie...

Frodo Baggins said...

muahahhahahha ~ aku x tau nak pilih mana satu ni shin. semua menggoda tahap tenuk!!! tapi akak last ngan godaan kaki yg bidang itu amat menambat hati! kahkahkahkah


weh, nanti aku cilok gambo2 hot ni wokeh! i'll credit ur blog!!!

Terry said...

panas ker, sejuk ker, Terry selalu pakai seluar panjang, .. nak jaga aurat la katakan.. hahaha.

tapi dlm rumah.. erm.. biarlah rahsia.. ngee~

tapi yerla.. cuaca semakin panas ni mungkin d'sbbkan global warming la kan... ??! huhu.. takbley den nak tolong..

ya allah, diorang pakai jenama apa tew? Prada? Gucci? Armani? Victoria Secret?

Suf n Steve said...

nyeh ko mmg suko kan semuanyer kan

HAROSSSS mek sujod kalo ko pakei baju2 seindahnyer sambil jalan di lorong Ji Taib or kat area BB nak ke warong kak ara kau! BOLEY !!!

cuma part tetek tu kenelah ko isi lagi dgn belon ke, buah semangka ko ker atau tisu paper! BLEY

jgn lupa ko kene selit celah bedah tu skali, nanti terjojol! mek tak tahu nak jawab apa dah!

Anonymous said...

wakakakaka entry yg meletsss...terusss fengsan tgk model² Shin...


mIE...

i'm shin... i'm inesen said...

louie : iyer la tu... tipu..tipu.. shin bukan tipah yg mudah tertipu...

azaz : huh!

frodo : yer la frodo.. hope entri ni leh kurangkan stress frodo yg dok bz menukang rumah baru ek.. ngee~

terry : ala.. ngan shin pon nak kena biarlah secret ker.. aishh... kat umah pakai apa yer??

sufi : cukup la kamu sujud pada Allah jer huhuhu shin x mungkin pakai pakaian yg menjolok mata orang lain mcm ni.. x suka menarik perhatian ngan cara camni huhu..

mie : hahaha jgn pengsan lama lama.. kangg ada yg amik kesempatan huhu

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kus semangat...trauma tewos =P

Lisa said...

adoi kelakar la shin nih.. kak lisa dh dok senyum2 jer dlm opis nih hah kehkehkeh..

tak tau nak wat pilihan la shin..

i'm shin... i'm inesen said...

nuar : hehe kuatkan iman.. ishtifar banyak banyak.. tarik napas.. bawak bertendang yer

kak lisa : takkkan xe yg berkenan kot??

lanz_evo7 said...

mcm ???? je smue..
nk muntah.huhu..

ZaCk AzRiN said...

hahahahha...
kelakar giler model2 tu...
hampir nk pgsan zack...
asal cntik sgt model 2?
semuanyer zack reject...xleh pakai...
zack pilih shin yg inesen nie jelah...huhu...
shin, kte sme la...jnis yg simple...
tp ttap bgaya kan3...

i'm shin... i'm inesen said...

lanz : muntah hijau ek?? ngee~

zack : shin pakai simple pon x nampak bergaya.. camne tu???

ZaCk AzRiN said...

cmtu lak?
klu cmtu kne pkai eye shadow lebih sket la...
wakakakakaka...
mcm model2 kt atas 2...

i'm shin... i'm inesen said...

zack : ada plak.. xper la.. kalo lawa lawa pon.. xde sapa yg nak sob sob~

ZaCk AzRiN said...

aishhhh....
sape ckp xde sape yg nak...
ade je org nak...tgu green light shin je...
tp mklum la...shin kan inesen...
shin mne sdar spe yg duk mark shin...
huhu...

i'm shin... i'm inesen said...

zack : erkk ingat shin ni trafic lite ker nak ada kaler kaler tu semua.. hmm kalo ada mesti depa dah ckp directly yg depa nak usha.. but its not enough with a sweet words jer.. nak nengok gak kesungguhannya tu.. kalo takat cakap jer.. baek x yah... ( wahh blagakanyer ) ngee~

ZaCk AzRiN said...

hahahahha...
xde la smpai mcm trafic light...
may b diorg secret admire kot...
huhu...

:: nurhayati :: said...

model tu pempuan atau ponhan???hehe.. sowi xbape pasti...

ltk model dak kecik lg comey...hehe

i'm shin... i'm inesen said...

zack : x yah la admire.. shin xde apa pon nak di admire.. kalo nak bagitau jer.. kot kot.. betemu jodoh.. ngee~

nurhayati : kurang pasti yer.. bersangka baik jer la.. mungkin diaorg ni wanita persis maskulin..