Monday, October 19, 2009

kembali senyum


akhirnya... setelah hampir 9 hari... selepas hari hari shin wat report kat streamyx.. pagi td shin telah berjaya mengconnectkan semula network streamyx shin ni.. walopun sedikit susah pada mulanya.. namun berkat kecekalan, kegigihan, kesabaran dan kesungguhan shin yg inesen ni.. maka.. shin dapat menikmati streamyx semula..

Alhamdulillah.. ngan kuasa Allah melalui pekerja pekerja streamyx yg lambat tu.. setelah beberapa menukar kable ( katanya laa ).. dan berulang kali mereset jumper ( kononnya laa ), segala masalah yg shin hadapi hampir selesai.. shin dah leh senyum dah.. xde masalah lagik... kiranya.. masalah streamyx ni telah mengganggu kelancaran hidup shin.. lantas merampas keceriaan dah kebahagiaan hidup shin di muka bumi ni.. kiranya ia macam masalah besar la bagi shin ( sebab shin memang xde masalah lain selain ni huhu ) oh ada gak masalah lain.. desperate.. hahaha.. cuma lom tahap kronik.. desperate apa tu?? ada laaa..

so dapat lah shin mengecapi nikmat betenet sepuas ati.. dapat la shin ngapdate blog selalu, baca blog korang selalu, bukak laman web tertentu hampir selalu hahaha.. dapat la mengumpul ilmu selalu, dapat la buat memacam lagi laa..

shin x pasti la ek.. ari ni dah masuk Zulkaedah atau hari terakhir Syawal.. kat kalender diumah ni... mcm mcm versi ada.. hmm ada yg tulis hari ni 1 Zulkaedah... ada yg tulis 30 Syawal.. ntah mana betul..

shin tepek lagu Raya kat blog shin yg inesen ni.. didedikasikan untuk semua kengkawan yg shin syg.. untuk kita pulun dengar sesama.. amik mood nak tinggalkan bulan Syawal yg mulia ni.. sob sob... hope jumpa lagik tawun depan kan...

oklah guys... shin tulis entri ni just nak bagitau.. yg streamx shin hampir ok.. huhuhu tetap x pasti lagi dah ok ker belum sebenarnya.. dan nak berkongsi rasa gembira.. tu jer.. bagi yg tgh beduka lara... hope hadirnya shin dalam hidup korang.. dapat la menceriakan dan meringankan sedikit perasaan korang tu ek..

sekian.. jumpa lagi..


budak inesen kembali lagik.. ngee~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

16 comments:

Terry said...

yes! the inesen shin chan is back :D.
ketiadaan mu disisi memang membawa pilu ke dalam hati we all.. haha
*berdrama jap...

I think 1 Zulkaedah dah la.. :)

i'm shin... i'm inesen said...

Terry : ni kes 'kawan yg terpilu' la ni ek... ngee.. yg shin kembali membaca aura aura inesen untuk kalian.. huhuhu

eh syawal lagik laa...

Terry said...

syawal lagi? emm~ :| confuse jap. haha.

'kawan yang terpilu'?
bukan awan yang terpilu ka?
habis nanti Ning Baizura meroyan sbb
rosak title lagu dia.. haha

i'm shin... i'm inesen said...

ye ler.. syawal lagi.. aishh..

hik hik.. Ning Baizura tu merosakkan lagu tu lagi teruk hehehe.. biar la dia meroyan.. xde hal..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kejap habis ramadhan, camtu gak ngan syawal...semuanya cepat ms blalu...

smoga tewos gumbira shin =D

i'm shin... i'm inesen said...

yup... tp beza eh.. Ramadhan penuh pengisian.. Swayal penuh kealpaan.. so.. cepatnya berlalu beri kesan bebeza ek.. hmm apapon shin tetap x puas ngan apa yg shin buat sepanjang Syawal ni huhu.. sambung la.. huhuh

nuar gak.. jom bergumbira tepon tangan sama sama ke..

MOHD [: said...

Selamat kembali. Jangan merajuk lagi streamyx itu sudah hihihi [: .

i'm shin... i'm inesen said...

mohd : bila dah hampir ok ni.. hilang semua marah... hilang semua rajuk... hilang semua hangen... huhuhu

I am Karl said...

suke lagu

izwan pilus

kembali senyum

hahahha

walaupun

cover version

ZaCk AzRiN said...

mcmn xubat pilu...
entry shin nie mmg inesen...
spe bce pn mmg tsenyum sorang2...
n diorg bkata2....
"inesennyer shin nie..."
huhu...=)

i'm shin... i'm inesen said...

karl : shin x sabar menunggu kawan shin si Mohd Shamsul Bahari tu pos cd Nikki-Hawa.. shin akan pomote habis habisan huhu

zack : hahahah.. inesen tu lahir dari hati...jiwa inesen.. akal yg inesen.. camtu la huhu *poyo tak?

miss jane said...

sila2 senyum..tp guna broadbnd lagi ok kot..huhu

♥ayudeadwish♥ said...

bagusla...pasni ley komen pepanjang kat blog aku...
rerajin menyinggah k

ZaCk AzRiN said...

hahahha...
tgk, jwpn pn dh inesen...
hermmm...tp,klu nk thu betapa inesen nyer shin nie...
tgk lesung pipit dier...
hehehehehhe...
comeyyy

i'm shin... i'm inesen said...

ms jane : sini tempat shin 3G xdak.. kampong.. ngee~

ayu : akan mengomen.. tunggu~

zack : aishhhh.. manede..

ZaCk AzRiN said...

malu2 lak dier...
smakin tserlah ke-inesen-an nyer...
hehehehe...